• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Artūrs Žagars: No šīs sezonas sagaidu tik daudz, kā vēl nekad

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 15:41, 20.09.2023


Latvijas basketbolists Artūrs Žagars no šīs sezonas sagaida tik daudz, kā vēl nekad savā līdzšinējā karjerā, intervijā savam jaunajam klubam Stambulas "Fenerbahce" uzsvēra saspēles vadītājs.


Foto: LETA

Žagars šonedēļ vienojās par trīs gadu līgumu ar Turcijas komandu Stambulas "Fenerbahce", bet šo sezonu sāks īrē Lietuvas klubā Viļņas "Wolves".

"No šīs sezonas sagaidu tik daudz, kā vēl nekad. Mēģināšu ar komandu sasniegt Lietuvas čempionāta izslēgšanas turnīru un pēc iespējas tālāk aizcīnīties ULEB Eirokausā, ja ne pat uzvarēt abos. Ambīcijas ir lielas, tāpat arī spiediens, jo komanda ir ļoti jauna," par spēlēšanu "Wolves" rindās stāstīja Žagars.

Basketbolists arī uzsvēra, ka "Fenerbahce" ir slavens klubs Eiropā, kuru nevar nezināt, un izcēla tā bagātīgo vēsturi. "Neesmu padziļināti analizējis komandas spēli, taču skatījies un izbaudījis tās sniegumu laukumā gan," teica Žagars.

Šovasar Stambulas klubā nonāca vēl viens talantīgs saspēles vadītājs, 22 gadus vecais izraēlietis Jams Madars, kurš iepriekšējā sezonā, pārstāvot Belgradas "Partizan", tika atzīts par ULEB Eirolīgas uzlecošo zvaigzni.

"Starp mani un Jamu būs interesanta konkurence, ņemot vērā, ka esam vienas paaudzes pārstāvji. Vēl nav sanācis pret viņu spēlēt, taču domāju, ka būs interesanti," komentēja Žagars.

Žagars aizvadīja spilgtu Pasaules kausa finālturnīru, astoņos mačos vidēji gūstot 12,4 punktus, atdodot 7,6 rezultatīvas piespēles un izcīnot 2,6 bumbas zem groziem. Spēlē par piekto vietu Žagars laboja pasaules čempionātu rezultatīvo piespēļu rekordu (17), turklāt nepieļāva nevienu kļūdu.

23 gadus vecais Latvijas basketbolists tika iekļauts turnīra otrajā simboliskajā izlasē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sports Banki: Esmu vīlies, ka nedevām vēl vienu iemeslu svinībām

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Luka Banki ir vīlies, ka nedeva līdzjutējiem vēl vienu iemeslu svinībām, pēc zaudējuma olimpisko spēļu kvalifikācijas finālā atzina speciālists.

Sports Latvijas basketbolisti zaudē Brazīlijai un netiek uz Parīzes olimpiskajām spēlēm

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā zaudēja Brazīlijai un neizcīnīja olimpisko ceļazīmi.

Sports Latvijas basketbolisti Olimpiādes kvalifikācijas finālā tiekas ar Brazīliju

Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā tiksies ar Brazīliju.

Sports Latvijas basketbolisti iekļūst olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā

Latvijas vīriešu basketbola izlase sestdien Rīgā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā uzvarēja Kamerūnu, iekļūstot finālā.