Ostapenko WTA rangā nemaina pozīciju

Sports
LETA 10:33, 14.08.2023 0

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā nav mainījusi pozīciju un saglabā 20.vietu.

 
Foto: WTA

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semiņistaja rangā pakāpusies par trīs vietām un ieņem 151.vietu.

Daniela Vismane zaudējusi trīs pozīcijas un atrodas 363.vietā, Diāna Marcinkēviča arī ir par trīs pozīcijām zemāk nekā pirms nedēļas (423.), Anna Ozerova noslīdējusi par 19 vietām zemāk (960.), bet Margarita Igantjeva pakāpusies ar 31 pozīciju (1206.).

WTA ranga līdere joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko Arina Sabaļenka un Kazahstānas tenisiste Jeļena Ribakina. Ceturto vietu ieņem amerikāniete Džesika Pegula, piektā ir tunisiete Onsa Žabēra, sestajā pozīcijā atrodas francūziete Karolīne Garsija, septīto vietu saglabā Koko Gofa no ASV, astotā ir čehiete Petra Kvitova, kurai seko grieķiete Marija Sakari un čehiete Marketa Vondroušova.

Dubultspēlēs Ostapenko zaudējusi vienu vietu un atrodas 19.pozīcijā. Arī Semeņistaja atkāpusies par vienu vietu un ierindojas 214.pozīcijā.

Marcinkēviča ir par vienu vietu zemāk (216.), Vismane (217.) un Ignatjeva (802.) savas pozīcijas nav mainījušas, Ozerova ir par septiņām vietām zemāk (998.), Denīza Marcinkēviča zaudējusi astoņas pozīcijas (1081.), Kamilla Bartone atkāpusies par deviņām vietām (1409.), kamēr Līgai Dekmeijerei 12 vietu kritums (1572.).

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Lebrons un Bronijs Džeimsi kļūst par pirmo tēva un dēla duetu NBA spēlē (VIDEO)

Lebrons Džeimss un Lebrons "Bronijs" Džeimss otrdien Losandželosā kļuva par pirmo tēva un dēla duetu, kas devies laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņu pārstāvētajai Losandželosas "Lakers" ar uzvaru uzsākot sezonu.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle «Canucks» uzvarā pār «Blackhawks» (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers otrdien Čikāgā rezultatīvi piespēlēja Vankūveras "Canucks" uzvarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, bet vārtsargs Artūrs Šilovs palika uz rezervistu soliņa.

Sports Porziņģa pārstāvētā "Celtics" sāks NBA čempiontitula aizstāvēšanas sezonu

Ar diviem mačiem naktī otrdien sāksies Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jaunā sezona, vienā no tiem pirmo spēli šosezon aizvadot Latvijas basketbolista Kristapa Porziņģā pārstāvētajai Bostonas "Celtics".

Sports Zemgus Girgensons ar «Lightning» zaudē «Maple Leafs» NHL mačā (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā ar Tampabejas "Lightning" komandu piedzīvoja zaudējumu.

Lasiet arī

Sports Atkal liela diena tenisā! Ostapenko tēmē uz karjeras otro Pekinas pusfinālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar neitrālo sportisti Ludmilu Samsonovu.

Sports Zināms, kas būs Ostapenko pretiniece Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko pretiniece Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā būs neitrālā sportiste Ludmila Samsonova, kura trešās kārtas mačā trešdien pārspēja ukrainieti Martu Kostjuku (WTA 44.)

Sports Fantastiski! Ostapenko uzvar WTA 4.numuru Pegulu, un sasniedz ceturtdaļfinālu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien Pekinas "WTA 1000" sērijas turnīra astotdaļfinālā pieveica pasaules ranga ceturto numuru Džesiku Pegulu no ASV un sasniedza sacensību ceturtdaļfinālu.

Sports Ostapenko zaudējums Sandjego WTA 500 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko trešdien piedzīvoja zaudējumu Sandjego "WTA 500" turnīra otrajā kārtā jeb astotdaļfinālā.