• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko Monreālas "WTA 1000" turnīrā šodien tiksies ar amerikānieti Breidiju

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 14:37, 07.08.2023


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko Monreālas "WTA 1000" turnīra pirmajā kārtā šodien tiksies ar ASV tenisisti Dženiferu Breidiju.


Foto: Instagram

Spēle centrālajā kortā varētu sākties ap plkst.21 pēc Latvijas laika.

Ostapenko WTA rangā ieņem 20.vietu un turnīrā nav izsēta, kamēr Breidija ierindojas 1056.pozīcijā. Savulaik amerikāniete 2021.gada sākumā bija sasniegusi 13.vietu pasaules rangā.

Tenisistes kortā ir tikušās četras reizes, kurās katra izcīnījusi pa divām uzvarām. Pēdējās divas reizes abas sportistes tikās 2021.gadā, kad Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā pārāka bija Breidija, bet Sinsinati "WTA 1000" sacensībās pie uzvaras tika Ostapenko, kad pretiniece savainojuma dēļ nevarēja turpināt otrās kārtas spēli.

Monreālas turnīrā Ostapenko piedalījusies sešas reizes, no kurām veiksmīgākā viņai bija 2019.gadā, sasniedzot astotdaļfinālu. Savukārt Breidija tikai divas reizes no četrām Monreālā spēlēja pamatturnīrā, kurā pa reizei zaudēja pirmajā un otrajā kārtā.

Ostapenko šosezon triumfēja Birmingemas "WTA 250" turnīrā, izcīnot savu pirmo titulu sezonā, bet pēc tam Īstbornas "WTA 500" turnīrā izstājās ceturtdaļfināla mačā veselības problēmu dēļ. Sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā Austrālijā viņa sasniedza ceturtdaļfinālu, bet Francijas atklātajā čempionātā un pēc tam arī Vimbldonas čempionātā nepārvarēja otro kārtu.

Pēc veiksmīgas 2020.gada sezonas un 2021.gada ievada Breidija iedzīvojās ceļgala savainojumā, kas viņai liedza doties kortā nākamo divus gadus. Šosezon viņa atgriezās sacensībās un sasniedza otro kārtu Granbijā ITF W-100 un Vašingtonas "WTA 500" turnīros.

Otrajā kārtā mača uzvarētāja spēkosies ar Kazahstānas tenisisti Jeļenu Ribakinu (WTA 3.), kura turnīrā izsēta ar trešo numuru un no pirmās kārtas ir brīva.

Ostapenko duetā ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku Monreālā sacentīsies arī dubultspēļu turnīrā, kurā izsētas ar sesto numuru un pirmajā kārtā tiksies ar kanādietēm Eženiju Bušāru un Rebeku Marino.

Turnīrs Monreālā norisinās uz cietā seguma.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sports Alkarass piecu setu cīņā nodrošina savu pirmo French Open titulu

Spānijas tenisists Karloss Alkarass svētdien triumfēja Francijas atklātajā čempionātā, "Grand Slam" titulu Parīzes māla kortos izcīnot pirmo reizi karjerā.

Sports Švjonteka trešo gadu pēc kārtas triumfē Francijas atklātajā čempionātā

Planētas pirmā rakete sieviešu tenisā poliete Iga Švjonteka sestdien trešo gadu pēc kārtas triumfēja Francijas atklātajā čempionātā.

Sports Ostapenko nepārvar Francijas atklātā čempionāta otro kārtu

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Francijas atklātā čempionāta otrajā kārtā.

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju; Semeņistaja pakāpjas uz 118.vietu

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabāja desmito vietu, bet Darja Semeņistaja pakāpusies par astoņām vietām augstāk uz 118.pozīciju.