• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Izraēlas un Spānijas U-21 futbola izlases sasniedz Eiropas čempionāta pusfinālus

Teksta izmērs Aa Aa
Sports / futbols
LETA 12:41, 02.07.2023


Izraēlas un Spānijas U-21 vīriešu futbola izlases sestdien sasniedza Rumānijā notiekošā Eiropas čempionāta pusfinālus.



Izraēla ceturtdaļfinālā ar Gruziju pēc pamatlaika spēlēja neizšķirti 0:0 (0:0), papildlaikā vārti netika gūti, bet pēcspēles 11 metru sitienu sērijā ar 4:3 pārāki bija izraēlieši, kuriem uzvarai pietika ar četriem izpildītiem sitieniem.

Pusfinālā Izraēla tiksies ar Anglijas un Portugāles pāra uzvarētāju.

Tikmēr Spānijas un Šveices duelis pamatlaikā noslēdzās neizšķirti 1:1 (0:0), bet papildlaikā, gūstot vienus vārtus, pārāki izrādījās spāņi un sasniedza pusfinālu.

Pirmie vārti tika gūti 68.minūtē, kad Mančestras "City" pussargs Serhio Gomess pēc Abela Ruisa atspēles raidīja bumbu tīklā un noslēdza spāņu pretuzbrukumu. Spānija jau tuvojās uzvarai, taču kompensācijas laika pirmajā minūtē Zeki Amduni saņēma bumbu soda laukumā un netraucēts raidīja to mērķī - 1:1.

Papildlaikā pēc spēlētām 13 minūtēm Spānijas uzvaru nesošos vārtus guva Huans Miranda.

Spānija savu pretinieci pusfinālā uzzinās svētdien, kad tiksies Francija un Ukraina, kuras sastāvā ir "Valmieras" pussargs Ivans Želizko.

Finālistes kvalificēsies 2024.gada Parīzes olimpiskajām spēlēm, taču ceļazīmes izcīnīšanai pietiks arī ar pusfinālu sasniegšanu, ja tajos iekļūs arī Anglija un Francija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Sports Portugāle astotdaļfinālā izcīna uzvaru pēcspēles sitienu sērijā

Portugāles vīriešu futbola izlase pirmdien Eiropas čempionāta finālturnīra astotdaļfinālā izcīnīja uzvaru pēcspēles sitienu sērijā un nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā.

Sports Portugāle un Francija šodien cīnīsies par iekļūšanu EČ futbolā ceturtdaļfinālā

2024.gada Eiropas čempionātā šodien Vācijā tiks noskaidrotas vēl divas ceturtdaļfinālistes, par vietu labāko astotniekā cīnoties Portugālei ar Slovēniju un Francijai ar Beļģiju.

Sports Francijas un Anglijas futbolisti aizvada pēdējās spēles apakšgrupu turnīrā

2024.gada Eiropas čempionāta favorītes Francija un Anglija šodien aizvadīs apakšgrupu turnīra pēdējos mačos, lūkojot izcīnīt pirmās vietas savās grupās.

Sports Eiropas futbola čempionātā tiks izspēlētas pēdējās B grupas spēles

Šodien Eiropas futbola čempionātā ar Spānijas un Albānijas, kā arī Horvātijas un Itālijas cīņām beigsies B apakšgrupas turnīrs.