• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


"Golden Knights" uzvar arī Stenlija kausa finālsērijas otrajā spēlē (VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:44, 06.06.2023


Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers pirmdien palika ārpus pieteikuma arī otrajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa finālsērijas spēlē, viņa pārstāvētajai Vegasas "Golden Knights" komandai svinot uzvaru.



Lasvegasas hokejisti savā laukumā ar rezultātu 7:2 (2:0, 2:0, 3:2) uzvarēja Floridas "Panthers" un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 2-0.

Lasvegasas komandai vadību ieguva Žonatans Maršeso, astotajā minūtē realizējot vairākumu, bet pirmā perioda turpinājumā to nostiprināja Aleks Martiness. Nākamajā periodā pirmajās nepilnās astoņās minūtēs vēl pa vārtiem guva Nikolā Ruā un Brets Houdens, kā dēļ Sergeja Bobrovska vietā "Panthers" vārtos stājās Aleks Laions.

Trešajā periodā Antonam Lundelam vajadzēja vien 14 sekundes, lai vienus vārtus atgūtu, taču trešdaļas turpinājumā uz Maršeso, Maikla Amadio un Houdena gūtajiem vārtiem viesi spēja atbildēt tikai ar vienu precīzu metienu, kuru izpildīja "Panthers" līderis Metjū Tkačaks.

Maršeso maču noslēdza ar trīs rezultativitātes punktiem.

Edins Hils "Golden Knights" vārtos atvairīja 29 no 31 metiena. Bobrovskis tika galā ar deviņiem no 13 raidījumiem, bet Laions - 12 no 15.

Mačā neiztika bez asumiem un rupjībām, mājiniekiem tiekot pie 64 soda minūtēm, bet pretiniekiem iekrājot 84 soda minūtes. Jau cīņas septītajā minūtē pēc Ivana Barbaševa noteikumu robežās izpildītā spēka paņēmiena spēle beidzās "Panthers" aizsargam Radko Gudasam.

Pēc izcīnītās uzvaras "Golden Knights" galvenais treneris Brūss Kesidijs uzsvēra komandas sastāva dziļumu. "Tas ir būtiskākais priekšnoteikums, kāpēc vēl esam šeit un uzvarējām iepriekšējās trīs kārtas. Jūtu, ka man ir pati labākā komanda no pirmās līdz pēdējai maiņai," teica Kesidijs.

Nākamās divas spēles paredzētas 8. un 10.jūnijā Sanraizā. Ja būs nepieciešams, nākamās spēles notiks 13.jūnijā Lasvegasā, 16.jūnijā Sanraizā un 19.jūnijā Lasvegasā.

No 19 mačiem, ko Lasvegas komanda aizvadījusi šīs sezonas Stenlija kausā, Bļugers piedalījies sešos, kuros guvis vienus vārtus, sakrājis vienu rezultatīvu piespēli un +/- rādītāju +1. Lai "Golden Knights" uzvaras gadījumā Bļugera vārds tiktu iegravēts uz Stenlija kausa, viņam finālsērijā laukumā jādodas vismaz vienā spēlē vai arī to varēs izdarīt pēc komandas pieprasījuma.

Pagājušajā sezonā par čempioni kļuva Kolorādo "Avalanche", kas finālsērijā ar 4-2 pieveica iepriekšējo divu sezonu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko iekļūst Madrides WTA 1000 turnīra astotdaļfinālā

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko sestdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību astotdaļfinālu.

Sports Latvijas hokejisti zaudē pirmajā no divām pārbaudes spēlēm ar Šveices izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Lozannā pārbaudes mačā ar rezultātu 1:5 (0:1, 0:4, 1:0) zaudēja Šveices valstsvienībai.

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Lozannā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici.

Lasiet arī

Sports «Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.

Sports «Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.

Sports Merļikins atvaira 30 metienus «Blue Jackets» uzvarā pār «Penguins»

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 30 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.