• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pludmales volejbola turnīram Jūrmalā pieteikušies sportisti no 37 valstīm

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:33, 29.05.2023


Pludmales volejbola pasaules līmeņa turnīram "Beach Pro Tour Challenge Jūrmala" pieteikušies sportisti no 37 valstīm, informēja Jūrmalas pašvaldība.


Foto: LETA

No 15.jūnija līdz 18.jūnijam Majoru pludmalē notiks pludmales volejbola pasaules līmeņa turnīrs "Beach Pro Tour Challenge Jūrmala". Pasaules un Latvijas labākie sportistu dueti sacensībās Jūrmalā spēkiem mērosies jau devīto reizi.

Turklāt zināms, ka Latviju pārstāvēs arī Edgars Točs/ Olivers Bulgačs, tādējādi sacensībās startēs vismaz sešas mūsu komandas.

Tā kā Mārtiņam Pļaviņam/ Mihailam Samoilovam ir pietiekoši daudz punktu, lai iekļūtu kvalifikācijas turnīrā, iespēju izmantot vienu no Latvijas Wild Card ir ieguvuši Edgars Točs/ Olivers Bulgačs. Tādēļ no 15.jūnija līdz 18.jūnijam uz četriem turnīra laukumiem Jūrmalā redzēsim vismaz sešas Latvijas komandas - trīs vīriešu un trīs sieviešu. Kā jau iepriekš minēts turnīrā vīriešu konkurencē startēs arī Aleksandrs Samoilovs/ Jānis Šmēdiņš, kuri sacensības uzsāks no pamatturnīra.

Savukārt sieviešu konkurencē Latviju pārstāvēs labākais mūsu pāris Anastasija Samoilova/ Tīna Laura Graudiņa, kuras jau izcīnījušas vietu pamatturnīrā, Anete Namiķe/ Varvara Brailko, kuras arī startēs pamatturnīra sacensībām, izmantojot Latvijai piešķirto Wild Card. Savukārt turnīru no kvalifikācijas kārtas uzsāks Līva Ēbere/ Deniela Konstantinova. Pilnīga skaidrība par Latvijas komandu skaitu turnīrā būs vien 14.jūnijā, kad visas komandas būs ieradušās turnīra norises vietā.

Līdz ar to jau šobrīd ir zināms, ka 15.jūnijā, ceturtdien, kvalifikācijas spēles aizvadīs vismaz trīs mūsu komandas. Piektdien, 16.jūnijā, kas ir pamatturnīra pirmā diena, piedalīsies vismaz trīs Latvijas komandas, aizvadot sešas grupu spēles. Turnīra pirmās dienas būs piesātinātas un aizraujošas dienas, kurās organizatori aicina visus interesentus nepalaist garām un atbalstīt Latvijas komandas klātienē ceļā uz izslēgšanas spēlēm un finālspēlēm, kas noritēs nedēļas nogalē.

Šobrīd aktīvi turpinās turnīra sagatavošanās darbi un Jūrmalā, Majoru pludmalē uzsākta stadiona celtniecība.

"Beach Pro Tour" turnīri jau otro sezonu norisinās visā pasaulē un viens no tiem notiek Jūrmalā. Latvija iekļauta kalendārā kā "Challenge" sacensību norises vieta. Šis sacensību formāts nodrošina Latvijas komandām lielāku iespēju cīnīties par medaļām un ļauj skatītājiem redzēt gan pašmāju, gan pasaules labākos pārus tepat Latvijā. Biļetes uz atsevišķām dienām, nedēļas nogali vai visām spēlēm četru dienu garumā var iegādāties bezrindas.lv. Ar Jūrmalas iedzīvotāja karti biļetēm 20% atlaide. Ar atlaidi var iegādāties vienu biļeti un pie ieejas tā būs jāuzrāda kopā ar iedzīvotāju karti. Bērniem vecumā no 7 līdz 13 gadiem pieejamas biļetes ar 30% atlaidi, turnīru bez maksas var apmeklēt bērni līdz 6 gadu vecumam kopā ar vecākiem, ja neaizņem atsevišķu sēdvietu.

Pasaules tūres posma pludmales volejbolā norisi atbalsta Jūrmalas pilsēta, Izglītības un zinātnes ministrija, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra kopā ar Magnetic Latvia un Latvia.travel, "Olybet sport bar", "Balcia", "Venden", "Lielvārdes alus", "Pepsi", "Ramirent" "Gemoss", "SIXT", kā arī "TVNET", portāls "jauns.lv", "tv3.lv" un "TV6".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Sports Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas sāk Stenlija kausa izcīņu

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles aizvadīs aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Lasiet arī

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Sabiedrība Lielajā talkā gaidāms pārsvarā saulains laiks

Sestdien, 27.aprīlī, Latvijā gaidāms pārsvarā saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Pasaule Ukraina pārtrauc pasu izsniegšanu iesaukuma vecuma vīriešiem ārvalstīs

Ukraina ir pārtraukusi jaunu pasu izsniegšanu ārvalstīs iesaukuma vecuma vīriešiem, rīkojoties saskaņā ar trešdien publicētu likumdošanas aktu, lai pamudinātu viņus atgriezties dzimtenē.

Ekonomika Siguldas uzņēmēji apvienojas (+VIDEO)

Izaicinājums ir attīstības perspektīva ekonomiskajai izaugsmei.