• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Zviedrijai pret Latviju nepalīdzēs viens no uzbrukuma līderiem

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:15, 24.05.2023


Zviedrijas vīriešu hokeja izlasei pasaules čempionāta ceturtdaļfināla mačā pret Latviju nevarēs palīdzēt viens no uzbrukuma līderiem Andrē Petešons, vēsta Zviedrijas Hokeja federācija.



Latvija "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā tiksies ar Zviedriju ceturtdien, mačam sākoties plkst.20.20.

Petešons iedzīvojies savainojumā Zviedrijas pēdējā apakšgrupas spēlē, kurā ar 3:4 pagarinājumā tika atzīts ASV pārākums. Viņš septiņos aizvadītajos mačos paspēja iekrāt sešus (2+4) rezultativitātes punktus.

Tāpat Zviedrijas izlases pieteikumā pirms mača pret Latviju iekļauts aizsargs Kristiāns Folins un centra uzbrucējs Deniss Rasmusens.

Folins pēc vairākām sezonām Ziemeļamerikā pēdējās trīs pavadījis Zviedrijā un šosezon viņš Gēteborgas "Frolunda" rindās aizvadīja kopā 50 mačus, kuros izcēlās ar deviņām rezultatīvām piespēlēm. Savukārt Rasmusens Šveices augstākajā līgā "Davos" vienībā šīs sezonas laikā aizvadīja 45 spēlēs un tika pie 16 vārtiem un 12 rezultatīvām piespēlēm.

Zviedri A apakšgrupā, izcīnot sešas uzvaras septiņās spēlēs, sakrāja 18 punktus un ierindojās otrajā pozīcijā, kamēr Latvija pēc neveiksmēm pirmajos divos mačos guva piecus panākumus pēc kārtas un izcīnīja 13 punktus, kas ļāva ieņem trešo vietu B apakšgrupā.

Pēdējoreiz Latvija ceturtdaļfinālā iekļuva 2018.gadā Dānijā, kad ar 2:3 piekāpās Zviedrijai.

Turnīrā startējošās 16 komandas tika sadalītas divās grupās, katras grupas četrām labākajām komandām iekļūstot ceturtdaļfinālā, bet abu grupu vājākajām komandām pametot spēcīgāko divīziju un viņu vietā nākamgad 16 labāko rindās spēlējot Polijai un Lielbritānijai.

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki par Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28.maijam.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Lasiet arī

Interesanti fakti Lesbiešu pārim neizdodas panākt laulības ierakstīšanu Fizisko personu reģistrā

Pirmās instances tiesa ir noraidījusi kāda lesbiešu pāra prasību atcelt Latvijā pieņemto lēmumu, ar kuru pārim atteikts Latvijas Fizisko personu reģistrā fiksēt ziņas par Dānijā noslēgtu laulību, liecina publiski pieejamais spriedums.

Sabiedrība Kā izvēlēties piemērotu jaunu mājokli, konsultē eksperte (+VIDEO)

Ir svarīgi rūpīgi izvērtēt finansiālās iespējas un izdevumus.

Veselība Plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem medikamentiem

Veselības ministrija (VM) plāno papildināt kompensējamo zāļu sarakstu ar jauniem inovatīviem medikamentiem onkoloģijas un hematoonkoloģijas diagnožu ārstēšanai un jaunu medikamentu psihiatrisko saslimšanu ārstēšanai, teikts ministrijas izstrādātajā informatīvajā ziņojumā.

Kriminālziņas Krievijā aizturēts reperis no Rīgas (VIDEO)

Krievijas varasiestādes Tomskā īslaicīgi aizturējušas reperi no Rīgas Robertu Plaudi, kurš uzstājas ar skatuves vārdu "Platina", vēsta platformas "Telegram" kanāli "Ostorožno, novostji", "Baza" un citi.