• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Vai Rīgā gaidāmi lieli zviedru fanu pulki?

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 18:00, 24.05.2023


Uz ceturtdien gaidāmo ceturtdaļfināla maču Rīgā nav gaidāmi lieli Zviedrijas izlase fanu pulki, izriet no Zviedrijas Hokeja federācijas preses sekretāra Līnusa Hugosona teiktā.



Zviedrijas hokeja izlase A apakšgrupas mačus aizvadīja Tamperē, bet ceturtdaļfinālā ceturtdien Rīgā cīnīsies ar Latviju. Pusfināli un fināls norisināsies nedēļas nogalē Tamperē, Rīgā uzvarējušajām komandām dodoties uz Somiju.

"Sazinoties ar mūsu lielāko atbalstītāju grupu, noskaidroju, ka viņiem nav plānots grupas brauciens uz Rīgu. Plānots, ka tie, kuri ir Tamperē, paliks uz vietas un spēli skatīsies fanu zonā uz lielā ekrāna," teica Hugosons.

Kā trešdien norādīja 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitejas vadītājs Edgars Buncis, no Zviedrijas puses nekāda lūguma vai intereses par atsevišķa fanu sektora nodrošināšanu nav bijis, līdz ar to biļetes uz spēli zviedriem ir pieejamas publiskā tirdzniecībā visiem līdzjutējiem vienādi. Šāds pieprasījums bijis tikai no Šveices, kas ceturtdien spēkosies ar Vāciju.

Jau ziņots, ka otrdien pasaules čempionāta B apakšgrupas pēdējā spēlē Latvijas izlase ar 4:3 papildlaikā pārspēja grupā pirmo vietu jau nodrošinājušo Šveices valstsvienību, iekļūstot ceturtdaļfinālā pirmo reizi kopš 2018.gada.

Ceturtdaļfinālā ceturtdien Latvijas izlases pretinieki būs zviedri, kuri ieņēma otro vietu A apakšgrupā, kas cīkstējās Somijas pilsētā Tamperē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Rallijā Ungārijā bojā iet četri skatītāji

Ungārijā "Esztergom Nyrges" rallijā svētdien, vienai no sacensību automašīnām nobraucot no ceļa un ietriecoties skatītājos, bojā gāja četri cilvēki, kamēr vēl vairāki tika savainoti.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Graudiņa/Samoilova «Challenge» sērijas turnīrā sasniedz finālu

Latvijas duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova svētdien Brazīlijā profesionālās pludmales volejbola tūres (BPT) "Challenge" ranga turnīrā sasniedza finālu.

Sports Karloss Sainss svin uzvaru Austrālijas «Grand Prix»

"Ferrari" pilots Karloss Sainss svētdien izcīnīja pirmo vietu Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta trešajā posmā - Austrālijas "Grand Prix".

Lasiet arī

Sabiedrība Par vectēva noslepkavošanu mazdēlam piespriež 18 gadu cietumsodu

Vidzemes rajona tiesa jaunam vīrietim par vectēva noslepkavošanu piespriedusi 18 gadu cietumsodu.

Sabiedrība LVM: pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi

Pēdējo piecu gadu laikā pieauguši mežos atstāto atkritumu apjomi, lielākos apjomus sasniedzot pavasara un rudens mēnešos, liecina LVM publiskotā informācija.

Sabiedrība Siliņa: Kariņš rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis

Atkāpjoties no ārlietu ministra amata, Krišjānis Kariņš (JV) rīkojies kā kārtīgs Rietumu politiķis, ceturtdien pēc sarunas ar politiķi paziņoja Ministru prezidente Evika Siliņa (JV).

Pasaule Maskavā aizturēti pieci žurnālisti

Maskavā policija pēdējo 24 stundu laikā aizturējusi piecus neatkarīgos žurnālistus, no kuriem viens ticis piekauts, ceturtdien paziņojusi nevalstiskā organizācija "OVD-Info".