Latvijas izlases brīvdienā PČ tiek noslēgta ceturtā spēļu kārta. Kas spēlēs?

Latvijas hokeja izlases atpūtas dienā šodien pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē tiks noslēgta apakšgrupu turnīra ceturtā spēļu kārta.

 

B apakšgrupā "Arēnā Rīga" plkst.16.20 cīnīsies Čehija ar Slovēniju, bet četras stundas vēlāk laukumā dosies līdz šim vārtus neielaidusī Šveice un Slovākija. Abus mačus tiešraidē translēs kanāls "Tet hokejs".

Ar 11 punktiem četrās spēlēs pirmo vietu apakšgrupā ieņem Kanāda, deviņi un septiņi punkti ir trīs mačus aizvadījušajām Šveicei un Čehijai, bet ceturtā ar pieciem punktiem četros dueļos ir Latvija. Aiz mājiniekiem ar četriem punktiem trīs un četrās spēlēs ir Slovākija un Norvēģija, divus punktus četrās cīņās guvusi Kazahstāna, bet bez punktiem trīs cīņās ir Slovēnija.

Savukārt Tamperē plkst.16.20 būs Ungārijas un Zviedrijas mačs, bet plkst.20.20 nūjas krustos Dānija un līdz šim bez uzvarām spēlējusī Vācija. Šīs spēles pārraidīs kanāli 360TV un LTV7.

A apakšgrupā līdere ar 12 punktiem četrās spēlēs ir ASV, pa astoņiem punktiem trīs mačos ir Dānijai un Zviedrijai, septiņi un četri punkti ir četras cīņas aizvadījušajām Somijai un Francijai, divus punktus trīs dueļos iekrājusi Ungārija, punkts četrās spēlēs ir Austrijai, bet Vācija pēc trīs mačiem ir tukšā.

Turnīrā startējošās 16 komandas sadalītas divās grupās, pa astoņām vienībām katrā, kas katrai izlasei garantē septiņas spēles. Katras apakšgrupas četras labākās komandas ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, bet abu grupu vājākās komandas pametīs spēcīgāko divīziju, un nākamgad to vietā starp 16 labākajām būs Polija un Lielbritānija.

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki pār Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies līdz 28.maijam.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko pārliecinoši iekļūst Madrides «WTA 1000» turnīra trešajā kārtā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko trešdien sasniedza Madrides "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību trešo kārtu.

Sports Latvijas hokeja izlase aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Lozannā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Šveici.

Sports Kozlovskis apbalvojis profesionālos sportistus par sasniegumiem

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV) šodien pasniedza Iekšlietu ministrijas (IeM) Pateicības IeM veselības un sporta centra Sporta nodaļas profesionālajiem sportistiem par sasniegumiem Pasaules čempionātos 2023. un 2024.gadā, VS.LV informēja IeM.

Sports Ostapenko Madrides «WTA 1000» turnīra otrajā kārtā tiekas ar Bouzasu-Maneiro

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko šodien Madrides "WTA 1000" turnīra otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro.

Lasiet arī

Sports Latvijas U-20 hokejisti uzvar Vāciju un saglabā cerību iekļūt PČ ceturtdaļfinālā

Latvijas U-20 vīriešu hokeja izlase sestdien Gēteborgā pasaules junioru čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējā spēlē ar rezultātu 6:2 (3:0, 2:1, 1:1) pārspēja vienaudžus no Vācijas un saglabāja cerību iekļūt ceturtdaļfinālā.

Sports Mesi gūst divus vārtus Argentīnas uzvarā PK kvalifikācijas mačā (VIDEO)

Lionels Mesi otrdien guva divus vārtus Argentīnas futbola izlases uzvarā 2026.gada Pasaules kausa kvalifikācijas mačā. Argentīnas futbolisti viesos ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja Peru.

Sports Graudiņa/Samoilova pasaules čempionātu uzsāk ar uzvaru pār Argentīnas duetu

Latvijas pludmales volejbola duets Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova sestdien Tlaskalā pasaules čempionātu sāka ar uzvaru pār Argentīnas duetu Ana Galjaja/Fernanda Pereira.

Sports Bailsa uzvar PČ daudzcīņā un kļūst par visu laiku godalgotāko vingrotāju

ASV sportiste Simona Bailsa piektdien Antverpenē izcīnīja savu sesto pasaules čempiones titulu vingrošanas daudzcīņā un kļuva par visu laiku godalgām bagātāko vingrotāju.