• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Wizards zaudē cerības spēlēt izslēgšanas turnīrā; Mavericks izredzes samazinās

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 08:27, 03.04.2023


Latvijas basketbolistu Kristapa Porziņģa un Dāvja Bertāna pārstāvētās komandas svētdien piedzīvoja zaudējumus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačos, Vašingtonas "Wizards" pēc neveiksmes atvadoties no izredzēm spēlēt izslēgšanas turnīrā.


Foto: LETA

"Wizards" bez saslimušā Porziņģa viesos ar rezultātu 109:118 (31:34, 30:19, 18:33, 30:32) zaudēja Ņujorkas "Knicks" komandai.

Porziņģis ar Covid-19 nesaistītas saslimšanas dēļ izlaida otro maču pēc kārtas, svētdien nespēlējot arī Kailam Kuzmam un Bredlijam Bīlam. Viņu prombūtnē karjeras labāko spēli aizvadīja Korijs Kisperts, kurš guva 29 punktus.

Ņujorkiešiem rezultatīvākie ar 27 punktiem bija Džeilens Bransons un Kventins Graimss.

"Wizards" ar 34 uzvarām 78 spēlēs ieņem 11.vietu Austrumu konferencē, pirmajam desmitniekam jeb "play-in" zonai zaudējot vismaz četru uzvaru tiesu - tieši tik spēļu palicis līdz regulārā turnīra beigām. Porziņģa pirmā komanda NBA "Knicks" ar 46 uzvarām 79 cīņās ir piektā Austrumu konferencē un nodrošinājusi dalību "play-off".

Tikmēr Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks" viesos ar 130:132 (29:37, 37:33, 25:24, 32:29, 7:9) papildlaikā zaudēja Atlantas "Hawks".

Bertāns četru minūšu un 54 sekunžu laikā izpildīja divus neprecīzus tālmetienus, izcīnīja divas atlēkušās bumbas, vienreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja pozitīvu +/- rādītāju (+5).

Viesiem Karijs Ērvings guva 41 punktu, Luka Dončičs pievienoja 22, bet Kristinam Vudam bija 18 punkti un 11 bumbas zem groziem.

Atlantas vienībā septiņi no deviņi spēlējušajiem basketbolistiem guva 13 un vairāk punktu, 25 bija Dežuntem Marejam, bet 24 un 12 rezultatīvas piespēles - Trejam Jangam, kurš 1,8 sekundes pirms papildlaika beigām realizēja divus uzvaru nesošos soda metienus.

"Mavericks" ar 37 uzvarām 79 mačos ieņem 11.vietu Rietumu konferencē, trīs spēles pirms regulārā turnīra beigām no desmitnieka atpaliekot par divām uzvarām. "Hawks" savukārt ar 39 panākumiem 78 mačos ir astotā Austrumos.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Interesanti fakti Kurzemes Rucāva kļūs par sēņotāju centru (+VIDEO)

Latvijas Mikologu biedrība sāks apzināt līdz mūsdienām saglabāto un ar sēnēm saistīto nemateriālo kultūras mantojumu.

Sabiedrība Zosēnu pagasts ceļu infrastruktūru atjaunos par valsts līdzekļiem (+VIDEO)

Jauno laidumu spriegos, izbūvēs izolāciju un asfaltbetona segumu.

Kriminālziņas Līvānu novadā apgāžoties laivai, viens cilvēks gājis bojā, bet otrs izglābies

Ceturtdienas vakarā Līvānu novada Jersikas pagastā upē apgāzusies laiva ar diviem cilvēkiem, no kuriem viens paša spēkiem ticis uz salas, bet otrs gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Sabiedrība Par Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts deputāts Ainārs

Piektdien par jauno Jelgavas novada domes priekšsēdētāju ievēlēts bijušais Ozolnieku novada deputāts Uldis Ainārs (JV).