• Nameda,
  • Ritvaldis,
  • Visvaldis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Slavenie brāļi Ingebrigtseni par dalību PČ Rīgā: Pāragri pieņemt lēmumu

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 21:46, 31.03.2023


Slavenie Norvēģijas vieglatlētikas vidējo un garo distanču skrējēji brāļi Ingebrigtseni vēl nav pieņēmuši lēmumu, vai piedalīsies rudenī Rīgā gaidāmajā pasaules čempionātā skriešanā, apliecināja sportistu aģents Daniels Vesfelts.



Pasaules čempionāts skriešanā Rīgā norisināsies šī gada 30.septembrī un 1.oktobrī, pirmo reizi pasaules vēsturē trīs distancēs pulcējot gan pasaules elites skrējējus, gan arī skriešanas entuziastus un ģimenes ar bērniem no vairāk nekā 100 pasaules valstīm. Vispasaules skriešanas svētkos kronēs pasaules čempionus jūdzes (1609 metru), piecu kilometru un pusmaratona (21,975 kilometru) distancē.

Vesfelts atzīmēja, ka lēmums par dalību meistarsacīkstēs būs pašu sportistu pārziņā un tas tiks pieņemts sezonas gaitā.

"Mēs esam par to runājuši, un, kas interesenti, ka sacensības norisināsies arī jūdzes skrējienā. Tas varētu būt saistoši Jākobam Ingebrigtsenam, taču šobrīd ir pāragri pieņemt lēmumus par dalību," norādīja Vesfelts.

22 gadus vecais Jākobs Ingebrigtsens ir viena no vieglatlētikas spožākajām zvaigznēm un savā karjerā paguvis izcīnīt vairākus titulus augstākā līmeņa sacensībās, viņš ir pasaules čempions 5000 metru skrējienā un olimpiskais čempions 1500 metros. Ingebrigtsenu ģimenē ir septiņas atvases, bez Jākoba godalgotas vietas starptautiskajās sacensībās izcīnot arī 29 gadus vecajam Filipam un 32 gadus vecajam Henrikam.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Sports Duplantis par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantis sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.

Sports Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti atgūst Latvijas čempiontitulu

Jēkabpils "Lūši" komanda piektdien nodrošināja Latvijas volejbola čempionāta zelta medaļas, valsts meistarsacīkstēs uzvarot piekto reizi vēsturē.

Lasiet arī

Pasaule Argentīnas studenti protestē pret līdzekļu samazināšanu valsts augstskolām

Desmitiem tūkstoši Argentīnas augstskolu studentu otrdien izgāja demonstrācijās, lai protestētu pret līdzekļu samazināšanu valsts augstskolām, pētniecībai un zinātnei jaunā prezidenta Havjera Mileja laikā.

Kultūra Kastaņolā, Šveicē vēl gadu būs izstāde par Raini un Aspaziju (+VIDEO)

Ekspozīcijā dzejnieku dzīves un darbības kontekstā iezīmēti Šveices un Latvijas sakaru būtiskākie punkti laika posmā no 1893. gada līdz mūsdienām.

Sabiedrība Dienas otrajā pusē daudzviet gaidāms lietus

Trešdienas pēcpusdienā un vakarā, sākot no dienvidaustrumiem, daudzviet Latvijā līs, prognozē sinoptiķi.

Pasaule ASV Senāts atbalsta likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai

ASV Kongresa augšpalāta Senāts otrdienas vakarā atbalstīja likumprojektu paketi, kura ietver likumprojektu par militāro palīdzību Ukrainai 61 miljarda ASV dolāru apmērā.