• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ostapenko kāpj WTA rangā un nu jau 22. vietā pasaulē

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:57, 20.03.2023


Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko atguvusi trīs pozīcijas un Sieviešu Tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā šonedēļ ieņem 22.vietu.


Aļona Ostapenko

Tikmēr Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja zaudējusi vienu vietu un tagad ieņem 223.pozīciju.

Arī pārējās rangā esošās Latvijas tenisistes piedzīvojušas kritumu - Daniela Vismane zaudējusi divas vietas un tagad ir 295.pozīcijā, bet Diāna Marcinkēviča (393.) ir četras vietas zemāk kā iepriekš. Kamila Bartone atkāpusies par desmit vietām un ieņem 658.pozīciju, Anna Ozerova (970.) rangā zaudējusi piecas vietas, bet Margarita Ignatjeva atkāpusies par 13 vietām zemāk uz 1316.pozīciju.

Pirmā WTA rangā joprojām ir poliete Iga Švjonteka, kurai seko neitrālā tenisiste Arina Sabaļenka. Trešā ir ASV tenisiste Džesika Pegula, bet uz ceturto no piektās vietas pakāpusies Francijas sportiste Karolīne Garsija, kura apsteigusi tunisieti Onsu Žabēru. Sestā ir Koko Gofa no ASV, uz septīto pozīciju no desmitās pakāpusies Jeļena Ribakina no Kazahstānas, astotā joprojām ir neitrālā tenisiste Darja Kasatkina, devītā - šveiciete Belinda Benčiča, bet labāko desmitnieku noslēdz ieņem grieķiete Marija Sakari, kura rangā zaudējusi trīs vietas.

Dubultspēlēs Ostapenko no desmitās vietas pakāpusies uz devīto pozīciju, kamēr Vismane noslīdējusi par sešām vietām zemāk uz 244.vietu. Tāpat Marcinkēviča zaudējusi trīs vietas un ir 253.pozīcijā, bet 13 pozīcijas zemāk nekā nedēļu iepriekš ir Semeņistaja (272.). Bartone (689.) zaudējusi 174 vietas, Patrīcija Špaka, Elza Tomase (abām dalīta 909.) katra noslīdējusi sešas vietas zemāk, par divām vietām augstāk ir Denīza Marcinkēviča (935.), kamēr Ignatjeva (1257.) atkāpusies par 30 vietām, bet Ozerova zaudējusi vēl desmit vietas un ieņem 1374.pozīciju.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.