• Dita,
  • Marta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Saūda Arābijas Grand Prix no pirmās pozīcijas sāks Peress; Verstapenam neveiksme

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:35, 19.03.2023


"Red Bull" pilots Serhio Peress sestdien bija ātrākais kvalifikācijā un 2023.gada Pirmās formulas (F-1) pasaules čempionāta otro posmu Saūda Arābijas "Grand Prix" sāks no pirmās pozīcijas.


Foto: AFP / LETA

Peress savu ātrāko apli veica minūtē un 28,265 sekundēs.

Savukārt otrs ātrākais, atpaliekot 0,155 sekundes, bija Šarls Leklērs taču viņam tika piešķirts desmit starta vietu sods, kas liks "Ferrari" pilotam galveno sacīksti sākt tikai no 12. pozīcijas. Trešo vietu ieņēma Fernando Alonso ("Aston Martin"), kurš atpalika no Peresa 0,465 sekundes.

Tikmēr jau otrajā kvalifikācijas kārtā izstājās Makss Verstapens ("Red Bull"), jo saskārās ar motora problēmām, un rītdien būs spiests startēt no 15.vietas.

Saūda Arābijas "Lielās balvas" izcīņa norisināsies svētdien.

2022.gada čempionātā otro reizi pēc kārtas uzvarēja Verstapens.

F-1 2023.gada čempionātā paredzēti 23 posmi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Pārbaudīs iespējamos Latvijas futbolistu izteikumus Krievijas atbalstam

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Ētikas komiteja sākusi noskaidrot apstākļus par iespējamiem RFS futbolistu Gļeba Žaleiko un Adama Marhijeva Krieviju atbalstošiem izteikumiem, otrdien pavēstīja LFF.

Sports Olimpisko spēļu kvalifikācijā Latvijai palīdzēs NHL komandu pārstāvji

Latvijas vīriešu hokeja izlasei Milānas un Kortīnas d'Ampeco olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā varēs palīdzēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības pārstāvošie Latvijas hokejisti, sarunā ar portālu hokejazinas.com atklāja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Sesks WRC Latvijas ralliju noslēdz septītajā vietā

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotajā posmā - Latvijas rallijā - pēdējā ātrumposmā nenosargāja vietu uz goda pjedestāla un ieņēma septīto pozīciju, kamēr kopvērtējumā par uzvarētāju kļuva soms Kalle Rovanpere.

Sports Sesks WRC Latvijas rallija pēdējās dienas ievadā attālinās no otrās vietas

Latvijas pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis svētdien pasaules rallija čempionāta (WRC) astotā posma - Latvijas rallija - pēdējās dienas pirmajā ātrumposmā ieņēma ceturto vietu un kopvērtējumā attālinājās no otrās pozīcijas īpašnieka francūža Sebastjana Ožjē.

Lasiet arī

Kriminālziņas Linkaits izstājies no JKP

Bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits izstājies no Jaunās konservatīvās partijas (JKP), ceturtdien ziņo Latvijas Televīzija.

Kriminālziņas Kā nekļūt par noziedznieka upuri, iepērkoties internetā (+VIDEO)

Krāpnieks bieži atsūta saiti uz viltus vietni, kas ir izveidota līdzīga kādam no populāriem kurjerdienestiem.

Sabiedrība Trenē spēju izvērst mobilizācijas centrus

Rīt Nacionālie bruņotie spēki izvērsīs mobilizācijas centrus Rīgā, Saldū, Valmierā, Jēkabpilī un Gulbenē, lai trenētu un pilnveidotu kārtību, kādā krīzes situācijā Latvijas pilsoņi tiek aicināti un iesaukti bruņotajos spēkos.

Ekonomika Jautājuma likmes ir augstas... Asociācijas viedoklis par darbībām ar LMT un Tet

Latvijas Telekomunikāciju asociācija aicina atcerēties ne vien par Telia un valsts maka interesēm, bet paturēt prātā arī Latvijas telekomunikāciju nozares kopējo veselību, valsts drošības jautājumus, attīstības perspektīvu un lietotāju intereses, lai arī turpmāk varam lepoties, ka esam Eiropas priekšpulkā ar jaudīgu nozari, pakalpojumu kvalitāti, tehnoloģiju attīstību un labiem piedāvājumiem.