• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Latviešu pārstāvētajiem klubiem zaudējumi NHL mačos

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 09:42, 08.03.2023


Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja visi latviešu pārstāvētie klubi.



Vārtsarga Elvja Merzļikina komanda Kolumbusas "Blue Jackets" viesos ar 4:5 (3:0, 1:1, 0:3, 0:1) papildlaikā viesos piekāpās Pitsburgas "Penguins", uzbrucēja Zemgus Girgeosona vienība Bufalo "Sabres" ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:2) izbraukumā zaudēja Ņujorkas "Islanders", bet Teodora Bļugera Vegasas "Golden Knights" pretinieku laukumā ar 1:2 (0:1, 1:1, 0:0) atzina Floridas "Panthers" pārākumu.

Merzļikins savas komandas vārtus sargāja pirmajā periodā un tika galā ar visiem septiņiem mājinieku metieniem, taču turpinājumā slimības dēļ tika nomainīts. Otrajā periodā pie rezultāta 3:0 viņa vietā vārtos stājās Maiks Hačinsons, kurš atvairīja 35 no 40 metieniem, bet komanda izlaida pārsvaru 4:0, piedzīvojot neveiksmi papildlaikā.

"Blue Jackets" labā vārtus guva Emīls Bemstrēms, Leins Pedersons, Patriks Laine un Līams Foudijs, bet mājinieku rindās divreiz precīzs bija Džeiks Zakers, bet pa reizei Džeiks Gencels, Dantons Heinens un kapteinis Sidnijs Krosbijs, kura kontā uzvaras vārti papildlaika trešajā minūtē.

Tikmēr Girgensons mačā ar "Islanders" laukumā pavadīja desmit minūtes un 36 sekundes, no kurām 48 sekundes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucēja kontā viens nesekmīgs metiens pa vārtiem un neitrāls lietderības koeficients.

"Sabres" sastāvā vārtus guva Dilans Kozenss un Kails Okposo, bet mājinieku rindās ar trāpīgiem metieniem atzīmējās Keisijs Sizikass, Džošs Beilijs un Hadsons Fašings.

Savukārt Bļugers spēlē pret "Panthers" laukumā bija 11 minūtes un 17 sekundes, mazākumā nospēlējot 40 sekundes. Bijušais "Penguins" uzbrucējs metienus vārtu rāmī neizpildīja, pielietoja vienu spēka paņēmienu, reizi pazaudēja ripu, bloķēja vienu metienu, uzvarēja trijos no septiņiem iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Golden Knights" labā vienīgos vārtus guva Šejs Teodors, bet mājinieku rindās precīzi bija Raiens Lombergs un Aleksandrs Barkovs.

Neskatoties uz zaudējumu, "Golden Knights" ar 82 punktiem 64 spēlēs saglabā pirmo pozīciju Rietumu konferencē, "Sabres" ar 68 punktiem 63 mačos ir desmitie Austrumos, bet "Blue Jackets" ar 47 punktiem ir pēdējie gan Austrumu konferencē, gan visā līgā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Lasiet arī

Sports Merļikins atvaira 30 metienus «Blue Jackets» uzvarā pār «Penguins»

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 30 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

Sports Merzļikins un «Blue Jackets» zaudē cerības iekļūt Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" svētdien zaudēja pat teorētiskas cerības iekļūt Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Sports Ovečkins 19.sezonu pēc kārtas sasniedz 20 gūto vārtu robežu (VIDEO)

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē pirmdien Aleksandrs Ovečkins guva divus vārtus, palīdzot Vašingtonas "Capitals" viesos ar 5:2 (1:0, 3:1, 1:1) pārspēt Kalgari "Flames" vienību.