• Georgs,
  • Jurģis,
  • Juris
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Bļugera "Golden Knights" izcīna uzvaru pār līgas vicelīderi "Hurricanes"

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 10:21, 02.03.2023


Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera jaunā komanda Vegasas "Golden Knights" trešdien Nacionālā hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 3:2 (0:0, 2:1, 1:1) pieveica vienu no līdervienībām Karolīnas "Hurricanes".



Divus vārtus uzvarētāju labā guva Džeiks Aikels, palīdzot savai vienībai pārtraukt divu zaudējumu sēriju.

Uzvaras vārtus "Golden Knights" labā mača 57.minūtē guva Railijs Smits, bet viesu rindās ar precīziem metieniem izcēlās Martins Nečass un Džordans Stāls.

"Golden Knights" ar 78 punktiem 61 spēlē saglabā pirmo vietu Rietumu konferencē, bet "Hurricanes" ar 86 punktiem 59 mačos ir otrie Austrumu konferencē un visā līgā. Pārliecinoši līderi ar 99 punktiem 60 mačos ir Bostonas "Bruins" hokejisti.

Jau vēstīts, ka trešdien Bļugers trešdien no Pitsburgas "Penguins" vienības aizmainīts uz "Golden Knights", bet Vegasas klubs apmaiņā pret mazākuma speciālistu atdeva NHL vēl nespēlējušo aizsargu Pīteru Deliberatori un nākamā gada trešās kārtas drafta izvēli.

Divus vārtus ceturtdien guva arī līgas rezultatīvākais spēlētājs Konors Makdeivids, palīdzot Edmontonas "Oilers" savā laukumā ar 5:2 (3:1, 2:0, 0:1) pieveikt Toronto "Maple Leafs" vienību.

Makdeivids šajā mačā izcēlās arī ar rezultatīvu piespēli, bet kopumā šosezon 62 spēlēs ir sakrājis jau 118 (52+66) punktus.

Uzvarētāju rindās ar 1+1 atzīmējās Zeks Haimans un Klims Kostins, bet vēl vienus vārtus guva Kailers Jamamoto. Viesu rindās 1+1 Mičela Mārnera kontā, bet viens precīzs metiens Dāvida Kampfa rēķinā.

Citā spēlē ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Vladimirs Tarasenko, palīdzot Ņujorkas "Rangers" papildlaikā ar 3:2 (1:1, 0:1, 1:0, 1:0) viesos pārspēt Filadelfijas "Flyers" vienību.

Tarasenko guva uzvaras vārtus papildlaika trešajā minūtē, kā arī asistēja Mikas Zibanejada un Krisa Kraidera gūtajos vārtos pamatlaikā. Mājinieku sastāvā trāpīgi metieni padevās Ouenam Tipetam un Skotam Lotonam.

Tikmēr zaudējumu rezultatīvā cīņā ceturtdien piedzīvoja čempionvienība Kolorādo "Avalanche", kas ar 5:7 (1:3, 3:3, 1:1) savā laukumā zaudēja nākamajiem "Golden Knights" pretiniekiem Ņūdžersijas "Devils".

Uzvarētāju sastāvā 1+3 savā kontā ierakstīja Dousons Mersers, 1+2 - Tomāšs Tatars, bet pa 1+1 sakrāja Niko Hišīrrs un Maiks Vudss.

"Avalanche" rindās divus vārtus guva Neitans Makinons, bet 1+1 Valērija Ņičuškina kontā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Sports Duplantis par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantis sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.

Sports Jēkabpils "Lūšu" volejbolisti atgūst Latvijas čempiontitulu

Jēkabpils "Lūši" komanda piektdien nodrošināja Latvijas volejbola čempionāta zelta medaļas, valsts meistarsacīkstēs uzvarot piekto reizi vēsturē.

Sports TTT Rīga un RSU basketbolistes sāk cīņu par Latvijas čempiontitulu

"TTT Rīga" un "Rīgas Stradiņa universitātes" (RSU) basketbolistes šodien uzsāks ciņu par Latvijas sieviešu basketbola čempionāta zelta godalgām.

Lasiet arī

Sports «Canucks» galvenais treneris pēc uzvaras slavē Latvijas vārtsargu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" galvenais treneris Riks Tokets trešdien pēc uzvarētā mača paslavēja Latvijas vārtsargu Artūru Šilovu.

Sports «Canucks» Šilova sezonas pirmajā NHL spēlē uzvar «Ducks»

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs svētdien aizvadīja savu pirmo Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēli šajā sezonā, viņa un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" komandai izcīnot uzvaru.

Sports Merļikins atvaira 30 metienus «Blue Jackets» uzvarā pār «Penguins»

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins sestdien atvairīja 30 metienus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē un palīdzēja Kolumbusas "Blue Jackets" komandai izcīnīt uzvaru.

Sports Bļugeram rezultatīva piespēle NHL spēlē (VIDEO)

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien rezultatīvi piespēlēja viņa un Artūra Šilova pārstāvētās Vankūveras "Canucks" zaudējumā savā laukumā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.