• Bārbala,
  • Līksma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Girgensona un Šilova komandām zaudējumi NHL mačos

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:07, 22.02.2023


Zaudējumus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs otrdien piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres" vienība un vārtsarga Artūra Šilova komanda Vankūveras "Canucks".



"Sabres" ar Girgensonu ierindā savā laukumā ar 3:6 (0:4, 0:1, 3:1) atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu, bet "Canucks" ar Šilovu rezervē viesos ar 4:5 (0:1, 2:2, 2:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā atzina Nešvilas "Predators" pārākumu.

Girgensons mačā ar Toronto komandu uz ledus pavadīja 13 minūtes un 55 sekundes, no kurām 45 sekundes spēlēja mazākumā, trīs reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvarētāju rindās ar "hat trick" un rezultatīvu piespēli izcēlās Raiens O'Railijs, 1+3 sakrāja Džons Tavaress, pie 1+1 tika Viljams Nīlanders, bet MIčels Mārners atzīmējās ar piecām rezultatīvām piespēlēm. Vēl vienus vārtus guva Maikls Bantings.

"Sabres" sastāvā pa vārtiem guva Alekss Taks, Džefs Skiners un Džeks Kvins.

Savukārt "Canucks" izbraukumā pēdējās minūtes un septiņu sekunžu laikā atspēlēja divu vārtu deficītu, tomēr vēlāk pēcspēles metienos bija spista atzīt "Predators" pārākumu.

Pamatlaikā mājinieku līdzjutējus ar precīziem metieniem iepriecināja Kouls Smits, Filips Tomasino, Nino Nīderraiters un MIkaels Granlunds, kamēr "Canucks" sastāvā divreiz precīzs bija Andrejs Kuzmenko, tostarp 16 sekundes pirms mača beigām panākot izlīdzinājumu, Šeldons Drīss un Konors Gārlends.

Uzvaru "Predators" nodrošināja Meta Dušēna precīzais metiens uzvarētāju noskaidrošanas sērijā.

"Canucks" vārtus šoreiz sargāja Kolins Delija, kurš tika galā ar 22 no 26 metieniem. Pretējos vārtos Jūse Saross atvairīja 35 no 39 ripām.

Austrumu konferencē "Sabres" ar 60 punktiem 55 mačos ieņem 12.pozīciju, bet "Canucks" ar 49 punktiem 57 dueļos ir 12.vietā Rietumu konferencē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Ostapenko WTA rangā saglabā desmito pozīciju

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko jaunajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā saglabā desmito vietu, bet Darja Semeņistaja palikusi 113.vietā.

Sports Latvijas hokejistu pārstāvētās komandas sāk Stenlija kausa izcīņu

Svētdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās spēles aizvadīs aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" un uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Sports Porziņģis ar favorīti «Celtics» sāk NBA izslēgšanas turnīru

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) šīs sezonas pamatturnīra uzvarētāja Bostonas "Celtics" svētdien sāks izslēgšanas turnīru, pirmajā kārtā tiekoties ar Maiami "Heat".

Sports TTT Rīga basketbolistes ar graujošu uzvaru kļūst par Latvijas čempionēm (VIDEO)

"TTT Rīga" sestdien Latvijas sieviešu basketbola čempionāta finālsērijas otrajā spēlē izcīnīja graujošu uzvaru un kļuva par Latvijas čempionēm 23.reizi.

Lasiet arī

Sports Latvijas vīriešu hokeja izlase pēcspēles metienos pārspēj Austriju

Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien Rīgā pārbaudes spēlē pēcspēles metienos pārspēja Austriju.

Sports Latvijas hokejistēm zaudējums pēcspēles metienos trešajā mačā

Latvija ar 3:4 (1:0, 2:3, 0:0, 0:0, 0:1) zaudēja Slovēnijai.

Sports Latvijas hokejistes turnīru sāk ar pārliecinošu zaudējumu Slovākijai (VIDEO)

Latvijas sieviešu hokeja izlase svētdien Rīgā pasaules čempionāta (PČ) pirmās divīzijas B grupas turnīra pirmajā spēlē ar rezultātu 1:7 (1:1, 0:6, 0:0) zaudēja Slovākijai.

Sports Latvijas sieviešu hokeja izlase pārbaudes spēlē tiksies ar Poliju

Latvijas sieviešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pārbaudes spēli ar Polijas valstsvienību.