• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ziediņa un Zvilna Sanktmoricā - pirmo reizi uz goda pjedestāla šosezon

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 18:27, 18.02.2023


Latvijas duets Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna sestdien Sanktmoricā Pasaules kausa kamaniņu sportā posmā ieņēma trešo vietu, bet Anda Upīte/Sanija Ozoliņa finišēja astotajā pozīcijā.



Pēc pirmā brauciena Upīte/Ozoliņa deviņu ekipāžu konkurencē ierindojās devītajā pozīcijā un atpalika 2,268 sekundes no pirmā brauciena ātrākās ekipāžas itālietēm Andreas Feteres un Marionas Oberhoferes, bet Ziediņa/Zvilna ieņēma piekto vietu, zaudējot 0,585 sekundes.

Fetere/Oberhofere pirmajā braucienā trasi veica 54,698 sekundēs. Viņām otrajā vietā sekoja vācietes Jesika Dēgenharta un Šaijena Rozentāla, bet trešās bija austrietes Selīna Egle/Lara Mihaela Kipa.

Savukārt otrajā braucienā Upītei/Ozoliņai izdevās uzlabot savas pozīcijas, divu braucienu summā pakāpjoties uz astoto vietu, bet Ziediņa/Zvilna, sasniedzot ceturto labāko finiša laiku otrajā braucienā, summā pakāpās uz trešo vietu.

Uzvaru abu braucienu summā svinēja Dēgenharta/Rozentāla, kuras finišu sasniedza minūtē un 49,577 sekundēs, bet otro vietu ieņēma Pasaules kausa kopvērtējuma līderes Fetere/Oberhofere, atpaliekot no vācietēm 0,002 sekundes

Ziediņa/Zvlina, pirmo reizi šosezon kāpjot uz goda pjedestāla, zaudēja uzvarētājām 1,126 sekundes, kamēr Upīte/Ozoliņa piekāpās 2,612 sekundes.

Pirmās Pasaules kausa kopvērtējumā ar 940 punktiem ir Fetere/Oberhofere, par 125 punktiem apsteidzot austrietes Egli/Kipu un par 127 punktiem - divkārtējās pasaules čempiones vācietes Dēgenhartu un Rozentālu.

Upīte/Ozoliņa ar 577 punktiem ir piektās, bet Ziediņa/Zvilna ar 211 punktiem ieņem desmito vietu.

Latvietēm nestartējot sezonas pirmajos posmos Ziemeļamerikā, Upīte/Ozoliņa bija ceturtās Insbrukā, Altenbergā un Vinterbergā, kā arī pirmās un otrās Siguldā. Titulētās juniores Ziediņa/Zvilna Altenbergā debitēja Pasaules kausā ar devīto vietu, Vinterbergā ierindojoties vietu augstāk.

Jau ziņots, ka sestdien vīriešu divnieku sacensībās Mārtiņš Bots/Roberts Plūme izcīnīja trešo vietu, bet Eduards Ševics-Mikeļševics/Lūkass Krasts ierindojās sestajā pozīcijā.

Sestdien vēl startēs vīriešu vieninieki, bet svētdien notiks vieninieku sacensības sievietēm, kā arī komandu stafete.

Nākamnedēļ sezonas noslēgums iecerēts Vinterbergā, kur sportisti atkārtoti sacentīsies no 24. līdz 26.februārim.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.