• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Aparjodam astotā un Bērziņam devītā vieta Pasaules kausa kamaniņu sportā posmā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 20:48, 11.02.2023


Latvijas sportists Kristers Aparjods sestdien Vinterbergā Pasaules kausa kamaniņu sportā posmā ieņēma astoto vietu, Gints Bērziņš finišēja devītais, bet Kaspars Rinks pirmajā braucienā nefinišēja.


Foto: LETA

Pirmajā braucienā astotajā vietā ierindojās Bērziņš un devītajā - Aparjods, labākā rezultāta īpašniekam vācietim Maksam Langenhānam zaudējot attiecīgi 0,313 un 0,334 sekundes.

Rinks piedzīvoja kritienu, nolaužot slieču "ragu".

Otro vietu braucienā ieņēma austrietis Jonass Millers, Langenhānam zaudējot 0,025 sekundes, bet trešo vietu - Itālijas braucējs Leons Felderers, atpaliekot no vācieša 0,079 sekundes.

Otro braucienu labāk veica Aparjods, ieņemot piekto vietu braucienā un apdzenot Bērziņu divu braucienu summā. Viņš uzvarētājam vācietim Langenhānam piekāpās 0,633 sekundes.

Bērziņš trases vidusdaļā kļūdījās arī otrajā braucienā, braucienā ieņemot 11.vietu un divu braucienu summā finišējot devītajā vietā 0,782 sekundes aiz uzvarētāja.

Langenhānam, kurš divu braucienu summā trasē pavadīja minūti un 45,687 sekundes, trīs sekundes desmitdaļas piekāpās Millers un 0,322 sekundes - uzvarētāja tautietis Felikss Lohs, kurš pēc pirmā brauciena bija piektais.

Juniors Kaspars Rinks, kurš piektdien bija sestais Nāciju kausā, pirmajā braucienā startēja ar 12.numuru, Gints Bērziņš - ar 17., bet Kristers Aparjods - ar 27.numuru 28 kamaniņu braucēju vidū.

Aparjods pirms sacensībām Vinterbergā šosezon visās sacensībās bija bijis labāko desmitniekā un labāko rezultātu sasniedza Siguldā, vispirms izcīnot uzvaru vieniniekos un komandu stafetē, bet Eiropas čempionāta Pasaules kausa posmā finišējot trešajā vietā un uzvarot komandu stafetē.

Arī Bērziņam labāko rezultātu šosezon līdz šim bija izdevies sasniegt Siguldas trasē, Pasaules kausa posmos ieņemot attiecīgi septīto un sesto vietu, šajā vietā finišējot arī Eiropas čempionātā, bet U-23 konkurencē izcīnot uzvaru.

Savukārt Rinks pievienojās pieaugušo izlasei pēc divu pasaules junioru čempiona nosaukumu izcīnīšanas un Junioru pasaules kausa sezonas beigām.

Vīriešu divniekiem sacensības notiks plkst.15 un plkst.16.15, sacensības tiešraidē translējot televīzijas kanālam TV6.

Jau ziņots, ka divnieku sacensībās sestdien Latvijas duets Anda Upīte/Sanija Ozoliņa ieņēma ceturto vietu, bet Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna finišēja astotās.

15 labāko rezultātu īpašnieki kvalificējas svētdien gaidāmajam Sprinta kausam, kurā sezonas noslēdzošajās sacensībās tiks dalīti Mazie kristāla globusi. Pirms tam pamatsacensības aizvadīs sieviešu vieninieku kamanas.

Nākamnedēļ astotais posms notiks Šveices trasē Sanktmoricā, bet sezonas noslēgums iecerēts vēl nedēļu vēlāk - Vinterbergā, kur sportisti šosezon atkārtoti sacentīsies no 24. līdz 26.februārim.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.