Siguldā sākas Eiropas kausu posmi skeletonā un bobslejā

Sports
VS.LV 06:48, 19.01.2023 0

Šodien Siguldā sāksies Eiropas kausu posmi skeletonā un bobslejā.

 
Foto: LETA

No ceturtdienas līdz sestdienai Siguldas trasē notiks Eiropas kausa izcīņa bobslejā un skeletonā. Sacensībās piedalīsies vadošo Eiropas valstu bobsleja un skeletona jaunie sportisti, arī vairāki pieredzējuši atlēti. Plaša pārstāvniecība Siguldā būs arī Latvijas izlasei.

Ceturtdien un piektdien no plkst.10 notiks sacensības skeletonā, katru dienu pa diviem braucieniem sievietēm un vīriešiem - Siguldā būs dubultais Eiropas kausa posms. Piektdien plkst.15 bobslejs vīriešu divniekiem un sievietēm monobobā, sestdien no plkst.15 vēlreiz divnieki vīriešiem un arī sacensības divniekos sievietēm.

Skeletonā Latvijas komandas sastāvā ir Emīls Indriksons, Dāvis Valdovskis, Markuss Renārs Everss, Valts Smilga, Dārta Neimane, Laura Ģēģere, Marta Andžāne un Vanesa Vidiņa. Bobslejā plānota pilotu Dāvja Kaufmaņa un Renāra Grantiņa dalība.

Skeletonā startēs arī Dārta Zunte zem Igaunijas karoga un Anna Saulīte zem Austrijas karoga.

Pasākumā ieeja būs bez maksas. Sacensību norisi būs iespējams vērot video tiešraidē interneta vietnē "bobslejs.lv".

Eiropas kauss bobslejā ir otrā līmeņa sacensības aiz Pasaules kausa, bet skeletonā tie ir trešā ešelona mači aiz Pasaules kausa un Starpkontinentālā kausa.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pēcspēles metienu sērijā uzvar Slovākiju (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionātā sestajā mačā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākijai un saglabāja iespēju vēl cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Lasiet arī

Sports Cipuļa četrinieks pasaules čempionātā pirmajā trijniekā pirms pēdējā brauciena

Latvijas pilota Emīla Cipuļa vadītais četrinieks ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Edgaru Nemmi Sanktmoricas trasē Šveicē pirms pasaules čempionāta bobslejā pēdējā, ceturtā brauciena ieņem stabilu trešo pozīciju.

Sports Cipuļa un Kalendas četrinieku ekipāžas startēs Pasaules kausā bobslejā

Latvijas pilotu Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas pilotētās četrinieku ekipāžas šodien Altenbergas trasē Vācijā startēs Pasaules kausa bobslejā sestajā posmā, kas vienlaikus ir Eiropas čempionāts.

Sports Laikraksts: Ķibermanis šosezon nestartēs

Latvijas bobsleja pilots Oskars Ķibermanis šosezon, visticamāk, nestartēs, otrdien vēsta laikraksts "Diena".

Sports Pasaules čempionāts bobslejā un skeletonā Latvijā nenotiks

2021.gada pasaules čempionāts bobslejā un skeletonā notiks Vācijas pilsētā Altenbergā, otrdien paziņoja Starptautiskā Bobsleja un skeletona federācija (IBSF).