Bertānam divi precīzi tālmetieni "Mavericks" zaudējumā Portlendā

Sports
VS.LV 08:25, 15.01.2023 0

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns sestdien guva sešus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" komandai piedzīvojot zaudējumu.

 
Foto: LETA

Dalasieši viesos ar rezultātu 119:136 (30:31, 26:40, 34:35, 29:30) zaudēja Portlendas "Trail Blazers" komandai.

Bertāns spēlēja 17 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā realizēja divus no trīs tālmetieniem, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva divas rezultatīvas piespēles un vienreiz pārkāpa noteikumus. Ar Bertānu laukumā "Mavericks" ielaida par 14 punktiem vairāk nekā iemeta.

Viesiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Spensers Dinvidijs, bet 24 punkti bija Redžijam Balokam. Luka Dončičs aizvadīja sezonas mazrezultatīvāko spēli, gūstot 15 punktus.

"Trail Blazers" komandā Damjans Lilards guva 36 punktus un atdeva desmit rezultatīvas piespēles, bet Jusufam Nurkičam bija 22 punkti un 11 bumbas zem groziem.

"Mavericks" ar 24 uzvarām 44 spēlēs ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, kur "Trail Blazers" ar 20 panākumiem 42 mačos ir 11.pozīcijā.

Svētdien Portlendā abas komandas aizvadīs vēl vienu savstarpēju spēli.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pēcspēles metienu sērijā uzvar Slovākiju (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Ostravā pasaules čempionātā sestajā mačā ar rezultātu 3:2 (1:0, 0:0, 1:2, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pārspēja Slovākijai un saglabāja iespēju vēl cīnīties par iekļūšanu ceturtdaļfinālā.

Sports Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā

Latvijas vieglatlētikas garo distanču skrējēji Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa svētdien Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā.

Sports Usiks smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā uzvar Fjūriju (VIDEO)

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks sestdien Rijādā smagā svara kategorijas titulu apvienošanas cīņā ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem pārspēja britu Taisonu Fjūriju, kļūstot par neapstrīdamo čempionu.
Smagā svara kategorijā šī bija pirmā titulu apvienošanas cīņa šajā gadsimtā.

Sports Rīgas maratonam reģistrējušies vairāk nekā 33 tūkstoši dalībnieku no 104 valstīm

Startam Rīgas maratona dažādās distancēs reģistrējušies 33 003 dalībnieki, kas ir teju lielākā Rīgas maratonā reģistrētā skrējēju kopa pasākuma vēsturē.

Lasiet arī

Sports «Celtics» bez Porziņģa svin uzvaru trešajā NBA ceturtdaļfināla mačā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis piektdien Klīvlendā savainojuma dēļ nespēlēja viņa pārstāvētās Bostonas "Celtics" uzvarā izbraukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) ceturtdaļfināla spēlē.

Sports Dāvis Bertāns: pēdējos trīs gadus esmu apsvēris atgriešanos Eiropā

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš šo sezonu uzsāka vienā no Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) līdervienībām Oklahomasitijas "Thunder", bet ziemā tika aizmainīts uz vienu no pastarītēm Šarlotas "Hornets", atzīst, ka pēdējos gados ir domājis par atgriešanos Eiropā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Porziņģis ar 18 punktiem palīdz «Celtics» sērijā atgūt vadību (VIDEO)

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra pirmās kārtas trešajā mačā guva 18 punktus un sekmēja Bostonas "Celtics" uzvaru.