• Muntis,
  • Verners
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ronaldu noliedz, ka jau vienojies ar Saūda Arābijas klubu Al Nassr

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
VS.LV 18:31, 07.12.2022


Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu otrdien noliedza, ka jau būtu parakstījis līgumu ar Saūda Arābijas Profesionālās līgas klubu "Al Nassr".



"Nē, tā nav taisnība," par it kā parakstīto līgumu ar "Al Nassr", kas stātos spēkā pēc Pasaules kausa, sacīja portugāļu futbola zvaigzne.

Pirmdien Spānijas sporta laikraksts "Marca" ziņoja, ka pēc sadarbības laušanas ar Anglijas premjerlīgas klubu Mančestras "United" portugālis un Rijādas "Al Nassr" ir ļoti tuvu līguma noslēgšanai. Saūda Arābijas klubs ar pieckārtējo "Zelta bumbas" ieguvēju varētu būt vienojies par ļoti ienesīgu līgumu. Tika pat nosauktas konkrētas summas - gandrīz 200 miljoni eiro sezonā, kas padarītu viņu par vislabāk apmaksāto sportistu pasaulē. Jaunā līguma termiņš varētu būt divi ar pusi gadi.

Ronaldu Pasaules kausa izcīņā Katarā Portugāles izlases rindās guva vārtus turnīra atklāšanas spēlē pret Ganu, uzvarot ar 3:2, un kļuva par pirmo futbolistu vīriešu konkurencē, kurš guvis vārtus piecos Pasaules kausa finālturnīros. Turpinājumā komandas kapteinis Ronaldu vārtus grupu turnīrā vairs neguva, bet otrdien tika atstāts uz rezervistu soliņa, pirmo reizi kopš 2008.gada Eiropas čempionāta mača lielajos turnīros netiekot iekļauts pamatsastāvā.

Ronaldu aizvietotājam Portugāles futbola izlases sākumsastāvā Gonsālu Ramušam gūstot trīs vārtus, portugāļi otrdien sasniedza Pasuales kausa finālturnīra ceturtdaļfinālu.

Astotdaļfinālā Portugāles izlase ar rezultātu 6:1 (2:0) pārspēja Šveici un ceturtdaļfinālā spēkosies ar Maroku.

Pārcelšanās uz Persijas līča valsti nozīmētu Ronaldu izcilās karjeras Eiropā beigas, kur viņš ir spēlējis "United", Turīnas "Juventus" un Madrides "Real" rindās.

Ronaldu ir "Real" rekordists vārtu gūšanā.

Neviens spēlētājs Čempionu līgā nav guvis vairāk vārtu par Ronaldu, kurš ar 118 vārtiem 194 spēlēs ir arī labākais vārtu guvējs izlašu rindās.

"Al Nassr" komandā spēlē arī Kamerūnas izlases spēlētājs Pasaules kausa turnīrā Vinsents Abubakars un bijušais "Napoli" vārtsargs Davids Ospina.

Ronaldu atgriezās "United" pirms 2021./2022.gada sezonas, taču šosezon nav izpelnījies jaunā trenera Ērika ten Haga uzticību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Noraida priekšlikumu kandidātu sarakstus iesniegt būtiski agrāk pirms vēlēšanām

Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas deputāti šodien noraidīja Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšlikumu partiju deputātu kandidātu sarakstus prasīt iesniegt ne vēlāk kā 120 dienas jeb četrus mēnešus pirms vēlēšanām.

Sabiedrība VDD komentē «TikTok» un «Telegram» iespējamu bloķēšanu Latvijā

Lēmumam par sociālo tīklu "TikTok" un "Telegram" iespējamu bloķēšanu ir jābūt politiskam, turklāt, lai šāds risinājums būtu efektīvs, par ierobežošanu būtu jāvienojas vismaz visām trim Baltijas valstīm, šādu vērtējumu vēstulē Saeimai paudis Valsts drošības dienests (VDD).

Sabiedrība Uz vienotā Sabiedriskā medija valdes locekļu amatiem izvirzīts 21 kandidāts

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (SEPLP) izsludinātajā konkursā uz pieciem topošās VSIA "Latvijas Sabiedriskais medijs" (LSM) valdes locekļu amatiem otrajai kārtai izvirzīts 21 pretendents.

Sabiedrība Galīgajā lasījumā skatīs grozījumus valsts valodas stiprināšanai darba tirgū

Plānots, ka ar grozījumiem tiks aizstāvētas darbinieku tiesības, veicot darba pienākumus, izmantot valsts valodu un netikt diskriminētiem ar nepamatotām prasībām pēc svešvalodas zināšanām.