Busketss: Žēl. Uzvarētājs tika noskaidrots visnežēlīgākajā veidā

Sports
LETA 20:58, 07.12.2022 0

Spānijas izlases zaudējums pēcspēles sitienos ar 0:3 Marokai otrdien Katarā Pasaules kausa futbolā (PK) astotdaļfinālā bija nežēlīgs veids, kā izšķirt uzvarētāju, pēc spēles teica Spānijas komandas kapteinis Serhio Busketss.

 

Jau ziņots, ka 120 minūtēs pamatlaikā un papildlaikā komandas vārtus neguva, bet 11 metru sitienus labāk izpildīja marokāņi, uzvarot ar 3:0.

Busketsa sitienu trešajā sitienu sērijā atvairīja vārtsargs Jasine Bunū, 2010.gada Pasaules kausa uzvarētājiem nespējot realizēt nevienu no trim sitieniem.

"Žēl. Uzvarētājs tika noskaidrots visnežēlīgākajā veidā," sacīja Busketss.

"Tas bija grūti, ļoti grūti mums. Mēs centāmies līdz tiem nenonākt, likt viņiem daudz skriet, atrast brīvās vietas. Mums pietrūka šīs mazās veiksmes, lai iesistu izšķirošo bumbu," piebilda pussargs.

Spānija arī no 2020.gada Eiropas čempionāta izstājās pēc zaudējuma pēcspēles sitienos pusfinālā pret Itāliju.

34 gadus vecais Busketss uzreiz nespēja pateikt, vai viņš turpinās spēlēt izlasē.

"Tagad svarīgākā ir izlase, nevis es," sacīja "Barcelona" spēlētājs.

"Šis ir grūts vakars, un mums ir jāsavācas un jāizmanto šis kā pieredze mūsu spēlei. Ir daži ļoti jauni spēlētāji, kuriem tas ļoti palīdzēs," bilda komandas kapteinis.

Spānijas vārtsargs Unai Simons bija pagājušajā gadā notikušā Eiropas čempionāta varonis mačā pret Šveici ceturtdaļfināla pēcspēles sitienos, taču šoreiz spēja atvairīt tikai vienu no Marokas spēlētāju raidījumiem.

"Domāju, ka 120 spēles minūtes bijām pārāki par pretiniekiem, taču tam, ko es saku, tagad ir maza nozīme, ja bumba nav lidojusi tīklā," piebilda Simons, kurš atvairīja Badra Banuna sitienu. "Pēcspēles sitienos viņi bija pārāki, un tieši tas ļāva viņiem iekļūt ceturtdaļfinālā."

"Mēs redzam, ka visa Pasaules kausa finālturnīra laikā ir bijuši pārsteigumi. Nebijām spējīgi tos novērst un necerējām, ka izkritīsim no turnīra pēc cīņas pret Maroku, taču tā ir realitāte, un tagad mums jādodas mājās," teica Simons.

Maroka ceturtdaļfinālā tiksies ar citu Pireneju pussalas futbola lielvalsti Portugāli, kas otrdien ar 6:1 sagrāva Šveici.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.