Došos jaunā virzienā! Vācijas Futbola federācijas direktors pamet amatu

Sports
LETA 22:31, 06.12.2022 0

Par savas darbības apturēšanu Vācijas Futbola federācijas (DFB) direktora amatā pirmdien paziņoja Olivers Bīrhofs.

 

Lēmumu bijušais izlases spēlētājs pieņēmis četras dienas pēc valstsvienības nespējas iekļūt 2022.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīra izslēgšanas spēlēs.

Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā Vācijas izlase tika ielozēta E apakšgrupā, kur 23.novembrī ar 1:2 piekāpās Japānai, 27.novembrī cīnījās neizšķirti 1:1 ar Spānijas valstsvienību, bet 1.decembrī grupas pēdējā cīņā ar 4:2 uzvarēja Kostarikas futbolistus, ar ko nebija pietiekami, lai iekļūtu astotdaļfinālā.

"Došos jaunā virzienā," pirmdien sacīja Bīrhofs. "Daži lēmumi, kurus mēs pieņēmām, nav izrādījušies īstie. Neviens to nenožēlo vairāk par mani. Es uzņemos par to atbildību."

54 gadus vecais Bīrhofs DFB sāka strādāt 2004.gadā, kā valstsvienības menedžeris. No 2018.gada bijušais uzbrucējs bija arī vīriešu izlases tehniskais direktors.

Kā spēlētājs Bīrhofs laika posmā no 1996.gada līdz 2002.gadam Vācijas izlasē aizvadīja 70 spēles un guva 37 vārtus, palīdzot komandai triumfēt 1996.gada Eiropas čempionātā un aizkļūt līdz finālam 2002.gada Pasaules kausa izcīņā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas futbolistiem uzvara UEFA Nāciju līgas spēlē

Latvijas vīriešu futbola izlase otrdien Rīgā izcīnīja uzvaru UEFA Nāciju līgas C divīzijas otrajā mačā.

Sports Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies AAE klubam «Dubai»

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns oficiāli pievienojies Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", otrdien ziņo komanda.

Sports Paralimpiešus pie Brīvības pieminekļa sveic vairāki simti atbalstītāju (+FOTO)

Pirmdienas vakarā Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sveikšanā pie Brīvības pieminekļa piedalījās vairāki simti atbalstītāju, novēroja aģentūra LETA.

Sports Pie Brīvības pieminekļa sveiks Latvijas paralimpiešus

Pirmdienas vakarā pie Brīvības pieminekļa notiks Latvijas paralimpisko spēļu dalībnieku sagaidīšana, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes

Rīgā norit darbs pie vairāku veloinfrastruktūras projektu izstrādes, ceturtdien izskanēja vebinārā "Rīga ripo".

Ekonomika Būvniekiem jārēķinās, ka Rīgā 80% teritoriju ir dažādi apgrūtinājumi (+VIDEO)

Vērtības transformējas, kā to šobrīd lieliski var vērot Latgales priekšpilsētā.

Sabiedrība Valdība šodien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos

Valdība ceturtdien atbalstīja izmaiņas darbaspēka nodokļos, kuras paredz iedzīvotāju ienākuma nodokļa (IIN) likmes, minimālās algas un neapliekamā minimuma paaugstināšanu, kompensējot to ar akcīzes nodokļa un dažu citu nodokļu paaugstināšanu.

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.