Ielaida par 23 vairāk nekā iemeta - Porziņģim otrs sliktākais rādītājs (+VIDEO)

Sports
LETA 10:36, 28.11.2022 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 21 punktu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā, viņa pārstāvētajai Vašingtonas "Wizards" komandai piedzīvojot zaudējumu.

 
Foto: NBA

Vašingtonas basketbolisti viesos ar 121:130 (26:35, 29:37, 33:41, 33:17) zaudēja Bostonas "Celtics" komandai.

Porziņģis šajā cīņā laukumā pavadīja 26 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā realizēja septiņus no desmit divpunktu metieniem un septiņus no astoņiem soda metieniem, bet netrāpīja vienīgo tālmetienu. Viņa rēķinā bija arī četras atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles, viena kļūda un divas piezīmes. "Wizards" ar Porziņģi laukumā ielaida par 23 punktiem vairāk nekā iemeta, kas bija otrs sliktākais rādītājs komandā.

"Wizards" komandā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Bredlijs Bīls. Muguras savainojuma dēļ Vašingtonas vienībai nevarēja palīdzēt Kails Kuzma.

Bostoniešiem sezonas rezultatīvāko spēli aizvadīja Džeilens Brauns, kurš guva 36 punktus.

"Wizards" ar desmit uzvarām 20 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, kur "Celtics" ar 16 panākumiem 20 cīņās ir pirmā.

Vašingtonas basketbolisti nākamajā mačā pirmdien savā laukumā uzņems Minesotas "Timberwolves".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Daugaviņš: Esam nolikti uz ceļiem un tagad ir jāmāk piecelties

Latvijas hokeja izlase pēc smagā zaudējuma pasaules čempionāta mačā ir nonākusi punktā, no kura tai jāsāk augšupeja, sarunā ar žurnālistiem atzina valstsvienības kapteinis Kaspars Daugaviņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta ceturtajā mačā pārliecinoši zaudē Vācijai

Latvijas vīriešu hokeja izlase trešdien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē ar rezultātu 1:8 (0:2, 1:5, 0:1) kapitulēja Vācijai, piedzīvojot pirmo neveiksmi šajās meistarsacīkstēs.

Sports Ostapenko Romā tiksies ar baltkrievieti Sabaļenku

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko šodien Romas "WTA 1000" sērijas turnīra ceturtdaļfinālā tiksies ar baltkrievieti Arinu Sabaļenku.

Sports Vītoliņš: Pret vāciešiem vairs nebūsim favorīti

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā pret Vācijas valstsvienību būs vienkāršāk spēlēt nekā pirmajos trīs mačos turnīrā, uzskata komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Lasiet arī

Pasaule Tusks: Polija tērēs 2,3 miljardus eiro austrumu robežas stiprināšanai

Polija tērēs vairāk nekā 2,3 miljardus eiro savas austrumu robežas stiprināšanai, sestdien pavēstīja premjerministrs Donalds Tusks.

Pasaule Slovākijas veselības ministre: prognozes par Fico veselību ir pozitīvas

Prognozes par atentātā sašautā Slovākijas premjerministra Roberta Fico veselību ir pozitīvas, sestdien sacīja Slovākijas veselības ministre Zuzana Dolinkova.

Veselība Nords: Gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem

Rīgas maratons sestdien ir atklāts godam, taču svētdien gaidāmā karstuma dēļ skrējējiem jābūt piesardzīgiem, aģentūrai LETA uzsvēra maratona direktors Aigars Nords.

Sabiedrība Kamēr daļā Latvijas gaidāms negaiss, Austrumlatvijas mežos pieaug ugunsbīstamība

Šonakt un svētdien daļā Latvijas gaidāms pērkona negaiss, bet tikmēr valsts austrumos mežos ir augsta ugunsbīstamība, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognoze.