• Jadviga,
  • Laura
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ernests Gulbis ATP rangā pakāpies par vienu pozīciju

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 23:05, 26.09.2022


Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā pakāpies par vienu vietu un ieņem 296.pozīciju.


Foto: LETA

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs arī pakāpies par vienu vietu (562.), Kārlis Ozoliņš ir sešas pozīcijas augstāk (dalīta - 1209.), Mārtiņš Podžus palicis dalītā 1616.vietā un Mārtiņš Rocēns noslīdējis par vienu vietu (dalīta 1858.).

Pasaules ranga pirmajā desmitniekā notikusi tikai viena izmaiņa - no 11.uz desmito vietu pakāpies itālietis Janiks Siners.

Ranga pirmais numurs ir spānis Karloss Alkarass, tālāk seko norvēģis Kaspers Rūds, trešo vietu ieņem Spānijas tenisists Rafaels Nadals, bet labāko četrinieku noslēdz neitrālais sportists Daņiils Medvedevs. Tālāk seko Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, grieķis Stefans Cicips, serbs Novaks Džokovičs, brits Kemerons Norijs un neitrālais sportists Andrejs Rubļovs.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Štrombahs noslīdējis zemāk par trim vietām (769.), Miķelis Lībietis zaudējis septiņas pozīcijas (895.), Ozoliņš šoreiz atkāpies par 442 vietām (1003.), bet Rocēns noslīdējis 12 vietas zemāk (1428.).


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Sports Balinskis un «Panthers» papildlaikā pārspēj Girgensona «Sabres»

Latvijas aizsarga Uvja Balinska pārstāvētā Floridas "Panthers" sestdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā tika pie panākuma papildlaikā, kamēr citā spēlē uzvaru svinēja arī Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks".

Lasiet arī

Sabiedrība Kultūras ministre Logina iztur opozīcijas demisijas pieprasījumu

Saeimas vairākums šodien noraidīja opozīcijā esošās Nacionālās apvienības (NA) demisijas pieprasījumu kultūras ministrei Agnesei Loginai (P).

Ekonomika Nekustamajiem īpašumiem uz laiku rēķinās divas kadastrālās vērtības

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja tieslietu ministres Ineses Lībiņas-Egneres (JV) virzītos grozījumus Nekustamā īpašuma valsts kadastra likumā, kas paredz nekustamajiem īpašumiem uz laiku aprēķināt divas kadastrālās vērtības - fiskālo un universālo.

Kriminālziņas Lai aizsargātu cietušos, plāno varmākām piemērot elektronisko uzraudzību

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Kriminālprocesa likumā, kas paredz, ka varmācīgajām personām varēs piemērot drošības līdzekļa izpildes elektronisko uzraudzību.

Sabiedrība Skolēni varēs atteikties no krievu valodas kā otrās svešvalodas apguves

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja grozījumus Izglītības likumā, ar kuriem plānots noteikt, ka skolēni varēs atteikties no krievu valodas kā otrās svešvalodas apguves.