• Mirta,
  • Ziedīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Porziņģim 24 punkti "Mavericks" zaudējumā

Teksta izmērs Aa Aa
Sports
LETA 07:58, 30.12.2021


Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 24 punktus, taču viņa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" cieta zaudējumu.


Foto: Youtube

"Mavericks" izbraukuma spēlē ar rezultātu 94:95 (30:20, 13:35, 26:17, 25:23) piekāpās Sakramento "Kings".

Spēles liktenis izšķīrās ceturtās ceturtdaļas pēdējās 33 sekundēs. Vispirms Porziņģis precīzi meta no soda metienu līnijas un panāca Dalasas vienībai divu punktu pārsvaru (94:92), taču uzvaras metienu līdz ar beigu sirēnu guva "Kings" basketbolists Čimezi Metu, sagādājot mājiniekiem uzvaru, kas ļāva pārtraukt trīs zaudējumu sēriju.

Latvijas basketbolists laukumā bija 34 minūtes un 51 sekundi, kuru laikā guva 24 punktus, realizējot septiņus no 13 divu punktu metieniem, vienu no sešiem tālmetieniem un septiņus no astoņiem soda metieniem. Viņš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, trīs reizes rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu pretinieku piespēli, bloķēja trīs pretinieku metienus, trīs reizes kļūdījās, sakrāja divas personīgās piezīmes un noslēdza spēli ar +/- rādītāju +2.

Dalasas vienībā rezultatīvākais ar 25 gūtajiem punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Džeilens Bransons.

Mājinieku rindās ar 16 punktiem izcēlās Diārons Fokss, bet 14 punktus pievienoja Devions Mičels un Herisons Bārnss.

"Mavericks" ar 16 uzvarām un 18 zaudējumiem Rietumu konferencē ierindojas astotajā vietā, tikmēr "Kings" ar 15 uzvarām un 21 zaudējumu ieņem 11.vietu.

Nākamo maču Porziņģa pārstāvētā vienība aizvadīs piektdien, atkal izbraukumā tiekoties ar "Kings".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm kļuva Kanādas valstsvienība (VIDEO)

Par pasaules čempionēm hokejā sievietēm svētdien kļuva Kanādas valstsvienība, kas elites divīzijas turnīra finālā papildlaikā ar 6:5 (1:1, 2:2, 2:2, 1:0) pārspēja mājinieci ASV komandu.

Sports Porziņģis nespēlēs NBA pamatturnīra pēdējā mačā

Latvijas basketbolistam Kristapam Porziņgim svētdien Bostonas "Celtics" pēdējā Nacionālās baskebola asociācijas (NBA) pamatturnīra mačā tik dota atpūta un viņš laukumā nedosies.

Sports Latvijas 3x3 basketbola izlase šodien cīnīsies par olimpisko spēļu ceļazīmi

Latvijas 3x3 vīriešu basketbola izlase ar Agni Čavaru, Franci Gustavu Lāci, Nauri Miezi un Zigmāru Raimo ierindā šodien Honkongā pirmā Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra pusfinālā tiksies ar Nīderlandi.

Lasiet arī

Sports Porziņģim 18 punkti "Wizards" zaudējumā NBA spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 18 punktus, tomēr viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu savā laukumā.

Sports Porziņģis jau pirmdienas spēlē varēs atgriezties laukumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis jau pirmdienas spēlē varēs atgriezties laukumā, svētdien paziņoja viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards".

Sports Porziņģim 22 punkti "Wizards" panākumā pret savu bijušo klubu "Knicks"

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis trešdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā izcēlās ar 22 punktiem un 11 izcīnītām bumbām zem groziem, palīdzot Vašingtonas "Wizards" viesos izcīnīt uzvaru pret Ņujorkas "Knicks" vienību.

Sports Porziņģis Latvijā investējis nekustamajā īpašumā, ēdināšanas un sporta preču uzņēmumos

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" un Latvijas valstsvienības spēlētājs Kristaps Porziņģis ar viņam piederošās SIA "JMK Investments" starpniecību investējis nekustamajā īpašumā un vairākos Latvijas uzņēmumos ēdināšanas un sporta preču jomās, liecina "Firmas.lv" informācija.