Girgensons gūst vārtus, bet Sabres zaudē Merzļikina Blue Jackets (+VIDEO)

Sports
LETA 13:16, 23.11.2021 0

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar gūtiem vārtiem, tomēr Buffalo "Sabres" vienība ar 4:7 (2:2, 2:3, 0:2) savā laukumā piekāpās Eljva Merzļikina pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" komandai.

 

Girgensons pirmā perioda pēdējā sekundē vairākumā panāca izlīdzinājumu 2:2, pie rezultativitātes punkta tiekot otro maču pēc kārtas.

Merzļikins šoreiz palika uz "Blue Jackets" rezervistu soliņa, viesu vārtos stājoties Jonasam Korpisalo. Somu vārtsargs atvairīja 29 no 33 metieniem pa viņa vārtiem.

Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Džeks Rosloviks un Vladimirs Gavrikovs, bet pa reizei precīzi bija Olivers Bjorkstrands, Makss Domi un Šons Kuralī. Tikmēr "Sabres" rindās divi gūti vārti Teidžam Tompsonam, bet vieni - Dilanam Kozensam.

Jāatzīmē, ka pēdējos divus vārtus trešā perioda izskaņā viesi guva ripu raidot tukšos "Sabres" vārtos.

Girgensons pirmdienas mačā laukumā pavadīja 17 minūtes un 32 sekundes, no tām divas minūtes un 19 sekundes mazākumā, bet vienu minūti un 35 sekundes vairākumā. Latviešu uzbrucējs divas reizes meta pa vārtiem, pielietoja vienu spēka paņēmienu, bloķēja vienu pretinieku metienu, uzvarēja septiņot no 16 iemetieniem un maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -2.

Girgensons šosezon 18 mačos izcēlies ar četriem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

NHL Rietumu konferences kopvērtējumā "Sabres" ar 16 punktiem 18 mačos ieņem 13.vietu, bet "Blue Jackets" ar 20 punktiem 16 spēlēs ir septītajā pozīcijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Lasiet arī

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Ekonomika Luminor vēlas iegādāties Krievijā strādājošā Ungārijas banka OTP - Bloomberg

Baltijas valstīs strādājošo "Luminor Bank" vēlas iegādāties Ungārijas lielākā banka "Országos Takarék Pénztár" (OTP), kas darbojas arī Krievijā, vēsta aģentūra "Bloomberg", atsaucoties uz nenosauktiem avotiem.

Ekonomika Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā par ES naudu tiks pārbūvēts polderis

Kopējā pasākumam atvēlētā summa ir 32,9 miljoni eiro no Atveseļošanas fonda un 6,9 miljoni eiro no Latvijas valsts budžeta.