Bertāns gūst 9 punktus, Wizards uzvarot astoto reizi pēc kārtas (+VIDEO)

Sports
LETA 08:05, 26.04.2021 0

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns svētdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzot Vašingtonas "Wizards" komandai izcīnīt uzvaru.

 
Foto:

Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 119:110 (27:32, 36:28, 24:33, 32:17) uzveica Klīvlendas "Cavaliers" komandu un izcīnīja astoto uzvaru pēc kārtas.

Iepriekšējo reizi vašingtoniešiem tik gara uzvaru sērija bija pirms 20 gadiem, kad komandas sastāvā bija NBA superzvaigzne Maikls Džordans.

Bertāns svētdien spēlēja 34 minūtes un 12 sekundes, realizējot trīs no desmit tālmetieniem un netrāpot grozā divus divpunktu metienus. Viņš arī izcīnīja četras atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja un iekrāja +/- rādītājus +25, kas bija labākais rezultāts komandā.

Tieši Bertāna precīzais tālmetiens četras minūtes pirms pamatlaika beigām ievadīja "Wizards" izrāvienu 14:5, kas mājiniekiem nodrošināja uzvaru.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 33 punktiem bija Bredlijs Bīls, bet 14 punkti, 11 rezultatīvas piespēles un piecas atlēkušās bumbas bija Raselam Vestbrukam, kurš pie "triple-double" nav ticis tikai trīs no pēdējām 17 spēlēm.

Savainojuma dēļ "Cavaliers" komandai nevarēja palīdzēt Kolins Sekstons, bet viņa prombūtnē 28 punktus guva Deriuss Gerlends un 27 punktus un 12 atlēkušās bumbas pievienoja Džerets Elens.

Vašingtonas komanda ar 27 uzvarām 60 spēlēs nostabilizējusies Austrumu konferences desmitajā vietā, pretendējot uz dalību "play-in" turnīrā, kamēr Klīvlendas vienība ar 21 panākumu 60 cīņās ir 13.pozīcijā.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad mājās uzņems Bertāna iepriekš pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

NBA pamatturnīrā komandas aizvadīs 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Lasiet arī

Sabiedrība Pārgalvīga elektroskrejriteņu vadītāju rīcība visbiežāk noved pie negadījumiem

Ar mērķi samazināt elektroskrejriteņu vadītāju pārkāpumu skaitu un traumatismu Valsts policija kopā ar Stradiņa slimnīcu un "Bolt" sākusi informatīvo kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā".

Pasaule Kijiva: Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem

Krievija gatavo uzbrukumu Hersonas un Sumu apgabaliem, intervijā žurnālam "The Economist" sacīja Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenās izlūkošanas pārvaldes (HUR) priekšnieka vietnieks Vadims Skibickis.

Interesanti fakti Rīgā darbojas 17 dzeramā ūdens uzpildes vietas

Iestājoties siltākam laikam, Rīgā atsākta ziemas sezonā pārtrauktā galvaspilsētas parkos ierīkoto brīvpieejas dzeramā ūdens uzpildes vietu jeb tā dēvēto brīvkrānu darbība.

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.