Mejerim - double-double; Parma - FIBA Eiropas kausa ceturtdaļfinālā (+VIDEO)

Sports
VS.LV 08:05, 24.03.2021 0

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris otrdien guva desmit punktus un izcēlās ar "double-double" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa astotdaļfināla mačā, palīdzot Permas "Parma" komandai sasniegt ceturtdaļfinālu.

 

Krievijas klubs Botevgradā ar rezultātu 90:61 (29:20, 19:15, 22:10, 20:16) guva virsroku pār Bulgārijas vienību Samokovas "Rilski Sportist".

Mejeris otrdien spēlēja 22 minūtes un 46 sekundes, grozā raidot četrus no pieciem divpunktu metieniem un divus no pieciem soda metieniem. Tāpat viņš izcīnīja desmit atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja vienu metienu, divreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja 21 efektivitātes koeficienta punktu, kas bija labākais rādītājs komandā.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 18 punktiem bija lietuvietis Ads Juškēvičs.

"Parma" ceturtdien ceturtdaļfinālā spēkosies ar turnīra saimnieci Botevgradas "Balkan", kas astotdaļfinālā ar 90:74 uzveica Fribūras "Olympic" no Šveices.

Trešdien astotdaļfinālā Ainara Bagatska vadītā Ukrainas vienība "Kyiv" spēlēs ar Nescionas "Ironi" no Izraēlas.

FIBA Eiropas kausa sezona noslēgsies ar finālčetrinieka cīņām aprīlī.

FIBA Eiropas kausā pirmajā posmā 24 komandas bija sadalītas sešās apakšgrupās pa četrām katrā. Izslēgšanas turnīra pirmo kārtu jeb astotdaļfinālu sasniedza apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas, kā arī četras labākās trešo pozīciju ieguvējas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Lasiet arī

Sabiedrība Ārlietu ministre iestājusies Zemessardzē

Ārlietu ministre Baiba Braže iestājusies Zemessardzē, izriet no viņas publicētā ieraksta tviterī.

Pasaule Izraēlas profesors: Šī kara rezultāts varētu būt Palestīnas valsts

Izraēla mainās pēc katra kara un šī kara aizsāktā procesa beigās mūs gaida vai nu Palestīnas valsts izveide, vai kaut kas daudz tuvāks Palestīnas valstij, intervijā aģentūrai LETA sacīja Jeruzalemes Ebreju universitātes profesors Ichaks Brudnijs.

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Sabiedrība Latvijas peldvietas saņems «Zilos karogus»

Rīgā, vides izglītības konceptvietā "Šūna", šodien plkst.11 notiks "Zilā karoga" svinīgā pasniegšana, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.