Pasaules golfa leģenda Taigers Vudss otrdien cietis autokatastrofā Kalifornijā

Sports
LETA 08:28, 24.02.2021 0

Pasaules golfa leģenda Taigers Vudss otrdien guva kāju ievainojumus autoavārijā, viņa automašīnai apgāžoties pie Losandželosas, un viņam tika veikta operācija, paziņoja varas iestādes un viņa menedžeris.

 

Vudss bija viens savā automašīnā un pēc avārijas tika izvilkts no tās, paziņoja Losandželosas apgabala šerifa departaments. Avārijā nebija iesaistītas citas automašīnas.

Ātrā palīdzība Vudsu nopietnā stāvoklī aizveda uz slimnīcu.

"Taigers Vudss šorīt Kalifornijā iekļuva vienas automašīnas avārijā, kurā viņš guva daudzus kāju ievainojumus," sacīja golfera menedžeris Marks Steinbergs. "Viņam pašlaik tiek veikta operācija, un mēs pateicamies jums par privātumu un atbalstu."

Telekanāla KABC-TV helikoptera veiktā filmēšanā virs avārijas vietas bija redzams uz sāniem apgāzies automobilis ar ievērojami bojātu priekšgalu un piepūstiem gaisa spilveniem uz autoceļa pie kalna nogāzes.

Kad cita automašīna apstājās, lai palīdzētu Vudsam, tajā ietriecās vēl kāda automašīna. Šajā autoavārijā gan neviens netika ievainots.

Vudss nedēļas nogalē uzturējās Losandželosā kā "Genesis Invitational" turnīra programmas vadītājs un pasniedza šī turnīra balvu. Viņam bija paredzēts pirmdienu un otrdienu pavadīt filmēšanā ar "Discovery Inc." piederošo GOLFTV, ar kuru Vudsam ir noslēgts līgums.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pārbaudes spēlē negūst vārtus un papildlaikā zaudē norvēģiem

Latvijas vīriešu hokeja izlase piektdien Rīgā priekšpēdējā pārbaudes spēlē pirms pasaules čempionāta ar rezultātu 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Norvēģijai.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Sports Latvijas hokejisti aizvada pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas izlasi

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Norvēģijas valstsvienību.

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā piekāpjas Kanādai

Latvijas hokejisti ceturtdien Vantā pasaules U-18 čempionāta ceturtdaļfinālā cieta zaudējumu mačā ar vienaudžiem no Kanādas.

Lasiet arī

Pasaule Ukraina notriekusi 23 no 24 droniem "Shahed"

Krievija pret mērķiem Ukrainā aizvadītajā naktī palaidusi 24 dronus "Shahed", taču 23 no tiem notriekusi Ukrainas pretgaisa aizsardzība, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Pasaule Madonnas bezmaksas koncerts Riodežaneiro pulcē 1,6 miljonus skatītāju

Amerikāņu popzvaigznes Madonnas bezmaksas koncerts sestdienas vakarā Riodežaneiro Kopakabanas pludmalē pulcējis 1,6 miljonus skatītāju, paziņoja šīs Brazīljas pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Latvija atsaka patvērumu savulaik raķešu objektā dienējošam Krievijas pilsonim

Latvija atteikusi patvērumu savulaik slepenā raķešu karaspēka objektā dienējošam Krievijas pilsonim, kuram it kā draudot nosūtīšana karošanai uz Ukrainu.

Sabiedrība Rosina arī tiesnešiem prasīt pielaidi valsts noslēpumam

Tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere (JV) un Tieslietu ministrija (TM) rosina arī ar valsts drošību saistītu krimināllietu skatošiem tiesnešiem prasīt saņemt pielaidi valsts noslēpumam.