Latviešu pussargs Ontužāns aizvada pirmo oficiālo spēli Bayern sastāvā

Sports
LETA 10:12, 16.10.2020 0

Latvijas futbola izlases pussargs Daniels Ontužāns ceturtdien Minhenes "Bayern" kluba rindās debitēja ar četrām minūtēm Vācijas kausa pirmās kārtas spēlē.

 

"Bayern" Vācijas kausa pirmajā kārtā savā laukumā ar 3:0 (2:0) uzvarēja pēc spēka piektās līgas komandu "Duren".

Minheniešus 24.minūtē vadībā izvirzīja Maksims Čupo-Motings, bet 12 minūtes vēlāk "pendeli" realizēja Tomass Millers. 15 minūtes līdz dueļa beigā Čupo-Motings pie soda laukuma līnijas izkārtoja sev ērtu sitiena pozīciju un raidīja bumbu vārtu kreisajā pusē.

Ontužāns laukumā devās uz maiņu 86.minūtē, bet spēles tiesnesis kompensācijas laiku nepiešķīra. Pagājušajā vasarā Ontužāns ar "Bayern" devās uz ASV, kur pirmo reizi komanda kreklu vilka pārbaudes mačā ar Londonas "Arsenal". Līdz šim viņš ne reizi "Bayern" komandā nebija aizvadījis oficiālu spēli.

Pagājušo sezonu futbolists uz īres līguma pamata pavadīja Šveices spēcīgākā čempionāta klubā "St. Gallen".

Aizvadītajā sezonā jau otro gadu pēc kārtas Vācijas kauss nonāca pie "Bayern", kas šo trofeju kopumā izcīnījusi 20 reizes.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Vītoliņš: Pret vāciešiem vairs nebūsim favorīti

Latvijas hokeja izlasei pasaules čempionātā pret Vācijas valstsvienību būs vienkāršāk spēlēt nekā pirmajos trīs mačos turnīrā, uzskata komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Lasiet arī

Kultūra Vāc parakstus par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam

Sabiedrības iniciatīvu platformā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Ekonomika NVA piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu darbinieku sagatavošanai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu vajadzīgo darbinieku sagatavošanai, īstenojot bezdarbnieka statusā NVA reģistrēto klientu praktiskās mācības darba vidē otrā, trešā vai ceturtā profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesionālās kompetences ieguvei, informēja NVA.

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).