"Dinamo" joprojām bez punktiem izbraukumā

Sports
LETA 22:20, 12.10.2019 0

Rīgas "Dinamo" sestdien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) ceturto sezonas izbraukumu uzsāka ar zaudējumu Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītajai Omskas "Avangard" komandai.

 
Foto: LETA

"Dinamo" Omskā piekāpās Hārtlija vadītajai komandai ar 1:4 (1:1, 0:3, 0:0).

Vārtus rīdzinieku labā guva Daniels Bērziņš. Šosezon tie viņam bija pirmie, bet kopā KHL karjerā - otrie.

Vadībā pirmie izvirzījās viesi, pēc Eštona Kārtera un Oskara Bārtuļa piespēlēm vārtus Bērziņam gūstot jau pēc spēlētām 162 sekundēm. Sešas minūtes vēlāk Valentīns Pjanovs rezultātu izlīdzināja, ļaujot doties pārtraukumā ar diviem vieniniekiem uz tablo. Pirmajā periodā pārsvars bija viesiem, kuri arī vairāk traucēja mājinieku vārtsargu, pa Igora Bobkova vārtiem metot četrreiz, kamēr omskieši Aleksanderu Salāku traucēja vien četrreiz.

Izšķirošo pārsvaru "Avangard" nodrošināja otrajā periodā, kad ar Roba Klinkhammera precīzu metienu 21.minūtē vairākumā, kā arī ar Pjanova otrajiem vārtiem spēlē un Semjona Košeļeva golu attiecīgi 25. un 34.minūtē panāca 4:1.

Trešajā periodā abām komandām bija iespēja izcelties vairākumā, tai skaitā Brendonam Makmilanam nopelnot 2+10 soda minūtes, taču vārtus iekarot pēdējā trešdaļā nebija lemts. Tas nozīmēja, ka "Dinamo' joprojāmvisus punktus šosezon ir izcīnījusi savā laukumā.

Jau ziņots, ka trešdien "Dinamo" savā laukumā ar 3:2 (3:1, 0:0, 0:1) uzveica Minskas "Dinamo", pārtraucot astoņu zaudējumu sēriju.

Pirmdien Rīgas hokejisti viesosies pie Čeļabinskas "Traktor", bet divas dienas vēlāk būs duelis ar Nursultanas "Baris".

Rīgas klubs ar astoņiem punktiem 16 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 12 Rietumu konferences komandām un ir visvājākā vienība līgā. Savukārt "Avangard" ar 23 punktiem 16 dueļos pacēlās uz otro vietu austrumos.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā spēkosies ar Vāciju

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionātā ceturtajā spēlē tiksies ar Vācijas valstsvienību.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionātā uzvar Kazahstānu (VIDEO)

Latvijas vīriešu hokeja izlase otrdien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē ar 2:0 (0:0, 2:0, 0:0) pārspēja Kazahstānu.

Sports Komuls: Otrajā spēlē jau jutos daudz drošāk

Latvijas hokeja izlases aizsargs Markuss Komuls, kurš pašlaik notiekošajā pasaules čempionātā ir viens no septiņiem valstsvienības debitantiem, aģentūrai LETA atklāja, ka savā pirmajā mačā bijis satraukts.

Sports Latvijas hokejisti pasaules čempionāta turpinājumā tiekas ar Kazahstānu

Latvijas vīriešu hokeja izlase šodien Ostravā pasaules čempionāta trešajā spēlē tiksies ar Kazahstānas valstsvienību.

Lasiet arī

Veselība Zīdaiņiem Latvijā medicīna ir bez maksas: kas jāzina vecākiem (+VIDEO)

Izrakstīšanas brīdis no Dzemdību nodaļas ir satraukumu pilns, ko darīt tālāk?

Kriminālziņas Ceturtdien ceļu satiksmes negadījumos 31 cietušais un viens bojā gājušais

Ceturtdien Latvijā ceļu satiksmes negadījumos dažādas traumas guvis 31 cilvēks, bet viens gājis bojā, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Kultūra Vakarā pieminēs izcilo latviešu mūziķi Juri Kulakovu (+VIDEO)

"Mūzikas skolā mani negribēja uzņemt", - tā atcerējās mākslinieks.