Daiļslidotājam Vasiļjevam Eiropas komandas sastāvā - pirmā vieta (+VIDEO)

Sports
LETA 12:23, 06.10.2019 0

Latvijas vadošais daiļslidotājs Deniss Vasiļjevs sestdien Eiropas komandas sastāvā izcīnīja pirmo vietu starptautiskās sacensībās "Japan Open".

 
Foto: LETA

Sacensībās tika izpildīta tikai garā programma, kurā Vasiļjevs ar 146,65 punktiem bija sliktākais rezultāts daiļslidotāju konkurencē, kamēr labāko rezultātu sasniedza amerikānis Neitans Čens, kuram bija 189,83 punkti.

Sieviešu konkurencē labākā ar 160,53 punktiem bija Aleksandra Trusova. Tieši viņas un tautietes Alīnas Zagitovas (154,41 punkts) sniegums nodrošināja Eiropai pirmo vietu.

Eiropas komanda, kurā bez bez Vasiļjeva un Krievijas daiļslidotājām, startēja arī spānis Havjers Fernandess, tika pie 614,73 punktiem. Otro vietu ar 602,16 punktiem guva Japāna, bet trešā ar 593,42 punktiem bija Ziemeļamerika.

"Japan Open" ir ikgadējas starptautiskas daiļslidošanas sacensības, un šogad šis turnīrs norisinājās jau 14.gadu pēc kārtas. Turnīrs ir īpašs ar to, ka tajā piedalās tikai uzaicināti pasaules klases daiļslidotāji un sacensības notiek komandās, kur daiļslidotāji izpilda izvēles programmu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sports «Hurricanes» un «Avalanche» sasniedz Stenlija kausa izcīņas otro kārtu

Karolīnas "Hurricanes" un Kolorādo "Avalanche" otrdien nodrošināja vietu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā.

Sports Porziņģis iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences ceturtdaļfināla spēlē iedzīvojies ikra muskuļa sastiepumā, otrdien pavēstīja viņa pārstāvētā Bostonas "Celtics".

Sports Šilovs neglābj «Canucks» no otrā zaudējuma Stenlija kausa izcīņā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas mačā atvairīja 20 metienus, taču neglāba Vankūveras "Canucks" no otrās neveiksmes.

Sports Ar diviem mačiem Rīgā sāksies Latvijas futbola virslīgas otrais aplis

Šodien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgā Rīgā notiks divas otrā apļa spēles.

Lasiet arī

Sabiedrība Krievijas karš pret Ukrainu būtiski ietekmējis ES austrumu pierobežas reģionus

Krievijas pilna apmēra agresijas karš pret Ukrainu ir būtiski ietekmējis Eiropas Savienības (ES) austrumu pierobežas reģionus, secināts izvērtējumā par Krievijas agresijas kara ietekmi uz pierobežas reģioniem.

Sports Latvijas hokeja izlasei pievienojas uzbrucējs Dzierkals

Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas pirms gaidāmā pasaules čempionāta piektdien papildināja uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Ekonomika Luminor vēlas iegādāties Krievijā strādājošā Ungārijas banka OTP - Bloomberg

Baltijas valstīs strādājošo "Luminor Bank" vēlas iegādāties Ungārijas lielākā banka "Országos Takarék Pénztár" (OTP), kas darbojas arī Krievijā, vēsta aģentūra "Bloomberg", atsaucoties uz nenosauktiem avotiem.

Ekonomika Dienvidkurzemes novada Nīcas pagastā par ES naudu tiks pārbūvēts polderis

Kopējā pasākumam atvēlētā summa ir 32,9 miljoni eiro no Atveseļošanas fonda un 6,9 miljoni eiro no Latvijas valsts budžeta.