Policijas autoparku papildina 22 jaunas operatīvās automašīnas

Sabiedrība
VS.LV 17:22, 22.10.2024 0

Rīgas pašvaldības policijas automašīnas, kas patrulē galvaspilsētas ielās, aprīkotas ar videonovērošanas kamerām.

 

Oktobra vidū Rīgas valstspilsētas pašvaldības policijas (RVPP) autoparku papildināja 22 jaunas, trafaretas un pilnībā aprīkotas Toyota RAV4 automašīnas, kas tika iegādātas ar Rīgas domes atbalstu.

Jaunās operatīvās automašīnas, tāpat kā citas, jau šobrīd RVPP izmantotās automašīnas, kas patrulē galvaspilsētas ielās, aprīkotas ar videonovērošanas kamerām, kas ļauj uzraudzīt un fiksēt notikumus gan ārpus automašīnas, gan aizturētajām personām paredzētajā pārvadāšanas nodalījumā. Tāpat visās automašīnās uzstādīta arī GPS sistēma, kas ļauj operatīvi sekot līdz automašīnas atrašanās vietai, aktuālajam maršrutam pilsētā un ātrumam reāllaikā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Trešdien Latvijā pūtīs brāzmains vējš

Naktī gaidāms lietus. Sākot no valsts rietumiem, nokrišņi mitēsies un debesis brīžiem skaidrosies.

Sabiedrība Paplašina pedagogu loku, kas skolās varēs mācīt otro svešvalodu

Otro svešvalodu skolās varēs mācīt skolotāji, kas valodas prasmes sertifikātu ieguvuši ne tikai augstskolās, bet arī citās izglītības iestādēs, paredz valdības pieņemtie Ministru kabineta noteikumu grozījumi.

Sabiedrība Augstskolās samazinās padomju locekļu skaitu

Valdība apstiprinājusi grozījumus Augstskolu likumā, kuru mērķis ir optimizēt zinātnes un lietišķo zinātņu universitāšu padomju darbību, uzlabot piekļuvi augstākās izglītības datiem un veikt citus tehniskus precizējumus.

Sabiedrība Lucavsalā parādīsies jauna iela vairāk nekā kilometra garumā (+VIDEO)

Nekustamo īpašumu attīstītāju apetīte saduras ar vietējās sabiedrības interesēm.