Šogad Rīgas Restorānu nedēļā, kas notiks no 28.oktobra līdz 10.novembrim, piedalīsies 63 restorāni, informē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras Starptautiskā mārketinga nodaļas vadītāja Rita Pētersone.
Rīgas Restorānu nedēļā šefpavāri aicinās baudīt izsmalcinātas maltītes, izceļot gan jaunākās ēdienu tendences, gan klasiskās vērtības.
Kā ierasts, divu nedēļu garumā apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt īpaši izstrādātu trīs kārtu maltīti, balstoties uz sezonāliem produktiem.
Ēdienu cenas būs 30, 35 un 40 eiro kategorijās. Vairāki restorāni pasniegs īpašu komplimentu no šefpavāra, kā arī iespēju maltīti baudīt ar pieskaņotiem dzērieniem.
Tā ir iespēja nogaršot gan iecienītus, gan eksperimentālus ēdienus, kas ir pagatavoti ar meistarību un izpratni par garšu kombinācijām.