• Ādolfs,
  • Ilgonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā turpinās darbs pie satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešanas

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 13:23, 27.09.2024


Līdz 1.novembrim Rīgā vairākos desmitos ielu posmu uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" vai ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu zīmi "Pārējā papildinformācija"



Rīgā turpinās darbs pie satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešanas, lai uzlabotu ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti. Līdz piektdienai, 4.oktobrim, izmaiņas ieviesīs Krāsotāju ielas un Alūksnes ielas posmos.

Līdz piektdienai, 4.oktobrim, izmaiņas plānots ieviest Krāsotāju ielas posmā no Tallinas ielas līdz Matīsa ielai. Norādītajā Krāsotāju ielas posmā pirmdienās, no plkst.9.00 līdz plkst.17.00, transportlīdzekļu stāvēšanu aizliegs ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju, savukārt otrdienās, no plkst.9.00 līdz plkst.17.00, aizliegums būs spēkā Krāsotāju ielas pusē ar nepāra ciparu numerāciju.

Tāpat līdz 4.oktobrim izmaiņas plānots ieviest Alūksnes ielas posmā no Mastu ielas līdz Pētersalas ielai. Norādītajā Alūksnes ielas posmā otrdienās, no plkst.9.00 līdz plkst.17.00, transportlīdzekļu stāvēšanu aizliegs ielas pusē ar pāra ciparu numerāciju.

Iepriekš jau ziņots, ka līdz 1.novembrim Rīgā vairākos desmitos ielu posmu uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" vai ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu zīmi "Pārējā papildinformācija". Izmaiņas veic, lai uzlabotu ielu uzturēšanas darbu izpildes kvalitāti ne tikai gaidāmajā ziemas sezonā, bet arī pārējos gadalaikos. Šobrīd izmaiņas jau ieviestas Baložu, Dagdas, Kapseļu, Katoļu, Kuldīgas, Mazās Nometņu, Sergeja Eizenšteina un Stirnu ielas posmos. Par pārējiem ielu posmiem, īsi pirms zīmju izvietošanas tajos, pašvaldība informēs atsevišķi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Alkoholisko dzērienu cenas vai atlaides reklamēt vairs nedrīkstēs

Saeima šodien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumā.

Sabiedrība LMT pakalpojumi kļūs dārgāki

No šā gada 1.novembra mainīsies mobilo sakaru operatora SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) pakalpojumu cenas, liecina paziņojums LMT tīmekļvietnē.

Sabiedrība Piektdien brīžiem līs un pūtīs stiprs vējš

Piektdien Latvijā pastiprināsies vējš un brīžiem līs, vietām gaidāmas pērkona lietusgāzes, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Saeima uz gadu iesaldē politisko partiju valsts finansējumu

Saeimas deputāti ceturtdien galīgajā lasījumā atbalstīja grozījumus Politisko organizāciju (partiju) finansēšanas likumā, uz gadu iesaldējot partijām piešķiramo valsts finansējumu.

Lasiet arī

Sabiedrība Vētra plosa Rīgu. Dienesti turpina glābšanas darbus

Rīgas mērs, Civilās aizsardzības komisijas vadītājs Vilnis Ķirsis: Situācija Rīgā ir kontrolējama

Sabiedrība "Dārznieku brokastis" un citas aktivitātes. Atbalstīti astoņi projekti

Rīgas Apkaimju iedzīvotāja centra izsludinātā projektu konkursa par apkaimju iniciatīvu un piederības sajūtas veicināšanu otrajā uzsaukumā finansiāls atbalsts piešķirts astoņiem projektiem par kopējo summu 25 845 eiro.

Sabiedrība Ierīkos spēļu laukumus apkaimēs

Spēļu un rekreācijas laukumu attīstībai apkaimēs atvēlēti 3,2 miljoni eiro.

Sabiedrība Arī rīt Rīgā darbosies "sniega biļetes"

"Sniega biļetes" var izmantot jebkura pilngadīga persona, brauciena laikā ņemot līdzi automašīnas tehnisko pasi. Autovadītāja apliecībai obligāti nav jābūt līdzi. Automašīnas tehniskā pase apliecina, ka konkrētais transportlīdzeklis tajā brīdī neatrodas satiksmē, kas ir pašvaldības mērķis.