• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pārvadājumus daļā Tukuma līnijas veiks ar dīzeļvilcieniem un autobusiem

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 08:55, 30.07.2024


Turpinot novērst vētras radītos postījumus dzelzceļa infrastruktūrai, šodien "Pasažieru vilciena" (PV) pārvadājumus daļā Tukuma līnijas veiks ar dīzeļvilcieniem un autobusiem, aģentūru LETA informēja PV.


Foto: LETA

Virzienā uz Tukumu pasažieru pārvadājumi ar elektrovilcieniem tiks veikti posmā Rīga - Dubulti, posmā Dubulti - Sloka kursēs gan dīzeļvilcieni, gan autobusi, savukārt posmā Dubulti - Tukums pasažierus plānots pārvadāt ar autobusiem.

Autobusi no galastacijām aties atbilstoši vilcienu kustības grafikam, taču līdz maršruta galapunktam pakāpeniski veidos kavējumu 5 līdz 30 minūšu apmērā atkarībā no autoceļu kustības noslodzes. Autobusos būs derīgas vilcienam iegādātās biļetes, bet tajos nevarēs pārvadāt velosipēdus.

Autotransporta direkcija informē, ka vētras seku dēļ šodien būs izmaiņas trīs Kurzemes reģionālo autobusu maršrutos, lai pasažieriem nodrošinātu iespēju no Tukuma ērtāk nokļūt Rīgā. Caur Tukuma autoostu virzienā uz Rīgu tiks novirzīts autobusu reiss Rīga-Kuldīga-Rīga, kas no rīta Tukuma autoostā būs plkst.8.51, pa dienu - plkst.12.05, bet pēcpusdienā - plkst.16.10. Tāpat Tukumā iebrauks maršrutu Rīga- Talsi- Dundaga un Rīga- Stende- Talsi autobusi. Ja situācija mainīsies, vilcienu satiksme tiks atjaunota un reisu novirzīšana caur Tukuma autoostu nebūs nepieciešama, būs papildu informācija.

Savukārt Jelgavas dzelzceļa līnijā, kas arī nozīmīgi cieta vētrā, elektrovilcienu satiksme plānota atbilstoši ierastajam kustības grafikam. Virzienā uz Jelgavu netiks izmantoti atsevišķi dīzeļvilcieni, kas tiks novirzīti pasažieru pārvadāšanai citās dzelzceļa līnijās.

Ņemot vērā minēto, Jelgavas dzelzceļa līnijā otrdien no rīta nebūs pieejami dīzeļvilcienu reisi Rīga - Jelgava ar atiešanas laiku plkst.5.03, Jelgava - Rīga plkst.6.08, Rīga - Jelgava plkst.7.19, Jelgava - Rīga plkst.8.16, Rīga - Jelgava plkst.8.14 un Jelgava - Rīga plkst.9.15.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Ekonomika «Pasažieru vilciens» saņēmis 22 no 32 jaunajiem elektrovilcieniem

AS "Pasažieru vilciens" (PV) no Čehijas uzņēmuma "Škoda Vagonka" patlaban ir saņēmis 22 no paredzētajiem 32 jaunajiem elektrovilcieniem.

Sabiedrība Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Interesanti fakti No maija stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Trešdien, 1.maijā, stāsies spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijā, VS.LV informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV) pārstāvji.

Ekonomika Riteņbraukšana un nakts vilcieni: par ko Briškens runās Briselē (+VIDEO)

ES transporta ministru sanāksme sāksies ar sesiju par videi draudzīgu satiksmi.