• Asja,
  • Asnate,
  • Dāgs,
  • Dārgs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 08:36, 29.07.2024


Laika apstākļu dēļ pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti arī reģionālo autobusu reisi, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācija.


Foto: LETA

Direkcijā norāda, ka vētras seku dēļ, kas ir saistīti gan ar plūdiem, gan ar pāri autoceļiem un sliedēm pārkritušiem kokiem, kā arī elektrības apgādes pārrāvumiem pirmdien var būt atcelti vai aizkavēti sabiedriskā transporta reisi.

Vienlaikus SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss" informē, ka pirmdien saistībā ar autobusu vadītāju trūkumu un transportlīdzekļa tehniskiem bojājumiem ir atcelti 10 kompānijas nodrošinātie reisi.

Tostarp atcelts reiss Ādažu centrs-Kadaga-Ādaži-Birznieki-Carnikava plkst.6.05, reiss Jaunmārupe-Rīga (Elizabetes iela) plkst6.40, reiss Carnikava (Tirgus)-Siguļi-Ādaži plkst.6.55, reiss Siguļi-Carnikava (Tirgus)-Ādaži-Rīga plkst.7, Rīga (Elizabetes iela)-Jaunmārupe plkst.7.15, reiss Rīga-Ādaži-Kadaga plkst.9.25, reiss Ādažu centrs-Kadaga-Siguļi-Carnikava-Kalngale-Rīga plkst.15.40, reiss Rīga-Ādaži-Carnikava (Tirgus) plkst.17.30, reiss Carnikava (Tirgus)-Birznieki-Ādaži-Rīga plkst.20.25 un reiss Rīga-Ādaži-Kadaga-Podnieki-Garkalne-Ādaži plkst.21.30.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās

Mācību "Namejs 2024" laikā šonedēļ Rīgā būs vērojama pastiprināta karavīru un militārās tehnikas pārvietošanās, informē Rīgas dome.

Sabiedrība Prezidents iesniedz iniciatīvu par algu iesaldēšanu

Saskaņā ar Latvijas Republikas Satversmes 65. pantu Valsts prezidents ir nosūtījis izskatīšanai likumprojektu "Grozījums Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumā" un lūdz šo likumprojektu izskatīt steidzamības kārtībā.

Sabiedrība Saeimā iesniedz iniciatīvu par pensiju 2. līmeņa iemaksu nesamazināšanu

Iniciatīva, kuras mērķis ir nosargāt Latvijas iedzīvotāju nākotnes pensiju uzkrājumus no to iztērēšanas šodienas valsts budžeta izmaksu segšanas vajadzībām, sasniedza vajadzīgo 10 tūkstošu parakstu slieksni visstraujāk platformas ManaBalss.lv pastāvēšanas vēsturē.

Sabiedrība Vidzemes jaunieši aicināti uz Zinātnieku nakti Valmierā (+VIDEO)

Visā Eiropā zinātniskās institūcijas atraktīvā un populārā veidā iepazīstina ar dažādām nozarēm.

Lasiet arī

Sabiedrība Rudenī Rīgā plāno sākt būvēt deviņus mobilitātes punktus pie dzelzceļa stacijām

Rudenī Rīgā plānots sākt būvēt deviņus mobilitātes punktus pie dzelzceļa stacijām, šodien preses konferencē informēja Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV).

Sabiedrība Rīgas svētkos sabiedriskais transports būs bez maksas

Rīgas svētkos 17.augustā un 18.augustā sabiedriskais transports būs bez maksas, savukārt "Rīgas satiksmes" apsaimniekotās autostāvvietās par spēkrata novietošanu nebūs jāmaksā, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Sabiedrība Rīgā mainīs vairāku sabiedriskā transporta pieturvietu nosaukumus

No 1.augusta Rīgā tiks veiktas izmaiņas vairāku pieturvietu nosaukumos.

Sabiedrība Teju dubultosies braukšanas maksa Jūrmalas sabiedriskajā transportā

No 1.augusta gandrīz dubultosies sabiedriskā transporta braukšanas maksas tarifi Jūrmalas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos, ceturtdien lēmusi pilsētas dome.