• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ķermeņa modifikācijas māksla. Pīrsinga tendences 2024 -2025 gadā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 05:25, 24.07.2024


Ķermeņa modifikāciju pasaule turpina pārsteigt un iedvesmot ar savu daudzpusību. Pīrsings 2024 gadā ne tikai saglabā savu popularitāti, bet arī ievieš jaunas tendences, kas valdzina dažādas vecuma grupas.



Pieredzējušie pīrsingu meistari no VEAN TATTOO dalīsies ar mums jaunākajās tendencēs un pastāstīs, kuras ķermeņa modifikācijas būs vispopulārākās 2024 -2025 gada sezonā.

Auss pīrsings



Iespējams, šī ir vispopulārākā ķermeņa daļa pīrsingu veikšanai, ko katru dienu caurdur simtiem tūkstošu cilvēku visā pasaulē. Ausu caurduršanas skaistums ir tāds, ka tikai jūs varat izlemt, cik drosmīgi vēlaties mainīt savu ķermeni. Šajā sezonā mums noteikti ir tendence uz haotisku pīrsingu grupu, kas ir izkaisīta ap ausi tā, ka tie imitē debesu zvaigznājus. Šajā tandēmā ir svarīgi jau iepriekš izvēlēties pareizās rotaslietas, pretējā gadījumā zvaigznāja vietā jūs iegūsiet nesakoptu pīrsingu izskatu.

Helix, tragus, daith un industrial arī nezaudē savu aktualitāti - šāda veida pīrsingi vienmēr izskatās drosmīgi un skaisti izceļ jebkuru attēlu, ko var dažādot ar jaunām rotaslietām.

Pīrsingi - akcenti: Smile, Vaigi



Punkcija Smile runā pats par sevi. Šis pīrsings kļūst redzams, kad cilvēks smaida, jo tas tiek veikts uz augšlūpas frenuluma. Lieliska izvēle tiem, kas vēlas savam izskatam pievienot mazliet noslēpumainības vai rotaļīguma.

Vaigu pīrsings nav tipisks, bet ļoti harizmātisks pīrsingu veids, kas imitē bedrītes uz vaigiem. Ja vēlaties wow efektu, droši izduriet vaigus, ticiet man, no šāda skaistuma nav iespējams atraut acis.

Spārni un starpsienas - deguna pīrsings



Deguna un starpsienas spārnu caurduršana jau ir par stabilitāti. Deguna gredzeni ir bijuši un paliek tendences, kas pārvietojas no gada uz gadu. Ar degunu stāsts ir tāds pats kā ar ausīm, te var pēc klasikas izdurt deguna spārnu un iedurt kārtīgu naglu vai uztaisīt kompozīciju no punkcijām, piemēram, izskatās labi deguna spārni un starpsiena. ļoti intriģējoši un drosmīgi. Galvenais ir izvēlēties pareizās rotaslietas, kas izcels tavu skaistumu.

Mūsu neformālās kūkas glazūra ir mikrodermālie pīrsingi.



Microdermāls ar savu izskatu sajūsmināja nozari 2000 gados. Kaut kas elegants, gaisīgs, skaists un kaprīzs – šie akmeņi uz ķermeņa nav tik vienkārši, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena un prasa lielāku uzmanību nekā parasts pīrsings. Mikrodermāls sastāv no zemādas enkura (plakanas plāksnes) un maināma apvalka.Neskatoties uz to gaisīgo izskatu, mikrodermālajam pīrsingam ir nepieciešama rūpīga aprūpe un uzmanība. Tos nevajadzētu veikt vietās, kas visbiežāk ir pakļautas berzei ar apģērbu vai matiem, arī šāda veida pīrsings prasa profesionālu tīrīšanu, ko veic speciālists reizi sešos mēnešos. Ja neievērosiet šos ieteikumus, jūsu rotaslietu kalpošanas laiks izkusīs jūsu acu priekšā un pārvērtīsies par ne pārāk patīkamu pieredzi.

Pīrsinga tendences var nākt un iet, taču galvenais ir nevis netveramā popularitātes taka, bet gan tas, ko no šīm tendencēm vari mācīties pats. Pīrsinga patiesā vērtība slēpjas tā spējā atspoguļot jūsu iekšējo būtību, nebaidieties eksperimentēt un izpausties ar ķermeņa modifikācijas palīdzību.

Apmaksāta publikācija


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Karalienes Elizabetes II piemiņai Rīgā notiks pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem

Karalienes Elizabetes II piemiņai šodien notiks zibakcija - pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, aģentūru LETA informē pasākuma rīkotāja Gerda Pulkstene.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien visā Latvijā saglabāsies sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Kā izvēlēties tualetes podu, ņemot vērā vannasistabas stilu un funkcionalitāti?

Telpas izmēri ir svarīgākais faktors, izvēloties tualetes podu. Jānovērtē, cik lielu vietu tualetes pods var aizņemt vannas istabā, lai tas netraucētu pārvietoties. Tualetes poda izmēriem jāatbilst telpai, pretējā gadījumā tas var ierobežot kustību un padarīt telpu mazāk funkcionālu.

Sabiedrība SEPLP uzdod LTV7 no nākamā gada visu saturu nodrošināt tikai valsts valodā

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) šodien apstiprināja grozījumus Mazākumtautību multimediju platformas koncepcijā, apstiprinot plānu, ka no 2025.gada. 1.janvāra LTV7 saturu nodrošinās tikai valsts valodā, tviterī atklāja padomes loceklis Jānis Eglītis.

Lasiet arī

Sports Snikus kļūst par divkārtēju Parīzes paralimpisko spēļu čempionu

Latvijas parasportists Rihards Snikus ar zirgu "King of the Dance" sestdien Parīzes paralimpisko spēļu paraiejādes sacensībās brīvā stila disciplīnā "Grade I" grupā izcīnīja pirmo vietu.

Veselība Rudens izdzīvošanas padomi no Latvijas psihiatriem (+VIDEO)

Ja nav iespējams vienmēr satikties klātienē, izmantojiet mūsdienu tehnoloģijas.

Ekonomika Latvijas lauksaimnieki aktīvi izmanto mēslojumu, kas jāzina (+VIDEO)

Īpaši jūtīgās teritorijās neizkliedē nekāda veida kūtsmēslus un fermentācijas atliekas.

Kultūra Populārs latviešu ansamblis «‎The Tunes» laidis klajā košu dziesmu (+VIDEO)

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem.