Latvijā turpināsies gaisa temperatūras paaugstināšanās

Sabiedrība
LETA 22:57, 25.06.2024 0

Trešdienas pēcpusdienā gaiss Latvijā sakarsīs līdz +26..+29 grādiem, bet daļā piekrastes temperatūra nepārsniegs +23 grādus, prognozē sinoptiķi.

 

Saglabāsies sauss un saulains laiks, debesis būs pārsvarā skaidras. Pūtīs lēns vējš.

Minimālā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu būs +9..+16 grādi.

Rīgā 26.jūnijā gaidāms skaidrs laiks. Vējš būs lēns, tas galvenokārt pūtīs no ziemeļiem. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +16 grādiem, piepilsētā - līdz +11..+14 grādiem. Dienā gaiss iesils līdz +26 grādiem, pie jūras - līdz +23 grādiem.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei

Rīgā, Latgales parkā, demontēta piemiņas zīme Maskavas dārza izveidei, aģentūru LETA informēja Rīvas vicemērs Edvards Ratnieks (NA/LRA).

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Lasiet arī

Sabiedrība Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums

Visā Latvijā svētdien gaidāms stiprs karstums, kā dēļ izsludināts dzeltenais brīdinājums, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu informācija.

Sabiedrība Piektdiena būs karstākā diena kopš pērnās vasaras

Piektdien Latvijā gaisa temperatūra pakāpsies vēl augstāk un gaidāms lielākais karstums kopš pagājušā gada vasaras, bet pastiprināsies dienvidu vējš un Kurzemē iespējams pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Veselība Speciālists konsultē par veselību karstās dienās (+VIDEO)

Sirdij ir nepieciešama īpaša aizsardzība un uzmanība, lai samazinātu negatīvo ietekmi.

Sabiedrība Ceturtdiena Latvijā atkal būs karsta, dažviet iespējama vētra

Ceturtdien Latvijā gaisa temperatūra pakāpsies līdz +29 grādiem, dienas otrajā pusē daudzviet gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.