• Lana,
  • Sergejs,
  • Svetlana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Piektdien laiks būs sauss un lielākoties saulains

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 14:44, 20.06.2024


Nakts no ceturtdienas uz piektdienu būs gada īsākā nakts, un Latvijā tā paies bez lietus, prognozē sinoptiķi.


Foto: LETA

Gaidāms neliels mākoņu daudzums. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no rietumiem, dienvidrietumiem. Minimālā gaisa temperatūra būs +9..+13 grādi, piekrastē līdz +15 grādiem.

Piektdien laiks būs sauss un lielākoties saulains. Pūšot mērenam rietumu, ziemeļrietumu vējam, gaiss sasils līdz +20..+24 grādiem, vietām piekrastē temperatūra nepārsniegs +18, +19 grādus.

Rīgā piektdien gaidāms neliels mākoņu daudzums, bez nokrišņiem. Naktī pūtīs lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš un gaisa temperatūra pazemināsies līdz +12..+13 grādiem, dienas gaitā vējš iegriezīsies no ziemeļrietumiem un temperatūra pakāpsies līdz +23 grādiem, pie jūras tā svārstīsies ap +20 grādiem.

Kā ziņots, ceturtdien plkst.23.50 būs saulgrieži un Zemes ziemeļu puslodē iestāsies astronomiskā vasara. Nakts uz piektdienu būs gada īsākā nakts, tās ilgums Rīgā būs sešas stundas un astoņas minūtes, citviet valstī - no piecām stundām un 48 minūtēm valsts tālākajā ziemeļu punktā, Valmieras novadā pie Igaunijas robežas, līdz sešām stundām un 28 minūtēm valsts tālākajā dienvidu punktā, Augšdaugavas novadā pie Lietuvas un Baltkrievijas robežas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Koalīcijas partija ir gatava diskutēt par izdienas pensijas vecuma celšanu

Kā jau tika ziņots, ministrijām sadarbojoties ar Valsts kanceleju, pašlaik tiek vērtēts jautājums par izdienas pensijas vecuma celšanu.

Sabiedrība ISMA uzsāk darbu pie bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā

Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (ISMA) vienojusies par sadarbību ar Ukrainas augstākās izglītības iestādi Dņipro “Alfred Nobel University” (ANU), lai uzsāktu darbu pie jaunas bakalaura programmas Bezpilota sistēmu inženierijā.

Sabiedrība Rosina demontēt Fabriciusa pieminekli Ventspilī

Nacionālā apvienība (NA) norāda, ka ir vērsusies Latvijas Okupācijas muzejā un Latvijas Kara muzejā, lai no speciālistiem un vēsturniekiem gūtu atzinumus par Fabriciusa personību un vēsturiskajām darbībām, kā arī piemineklī attēloto agresorvalsts militāro formastērpu.

Sabiedrība Rīgā turpinās darbs pie satiksmes organizācijas izmaiņu ieviešanas

Līdz 1.novembrim Rīgā vairākos desmitos ielu posmu uzstādīs ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" vai ceļa zīmes "Apstāties aizliegts" ar papildu zīmi "Pārējā papildinformācija"

Lasiet arī

Sabiedrība Otrdiena būs nedēļas siltākā diena

Otrdiena Latvijā būs septembra pēdējās nedēļas siltākā diena, gaisa temperatūra pēcpusdienā pakāpsies līdz +20..+25 grādiem, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Ceturtdienas rītā daudzviet gaidāma migla

Ceturtdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla, redzamība vietām samazināsies līdz simts metriem, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Pārspēts 18.septembra nacionālais siltuma rekords

Trešdien līdz plkst.14 augstākā gaisa temperatūra valstī bija +25,7 grādi Daugavpilī, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.