Kultūras ministra amatam virzīs Agnesi Lāci

Sabiedrība
VS.LV 12:32, 17.06.2024 0

Cer jauno ministru apstiprināt jau šo ceturdien.

 

"Laikā, kad notiek svarīgs darbs pie 2025.gada budžeta, ir īpaši svarīgi, ka nodrošinām darba nepārtrauktību arī mūsu pārraudzītajā Kultūras ministrijā. Agnese Lāce sevi pierādījusi kā profesionāli, kura skaidri nosprauž mērķus un zina, kā tos sasniegt. Mūsuprāt, šis būs ieguvums visai kultūras nozarei," uzsver partijas "Progresīvie" frakcijas priekšsēdētājs Andris Šuvajevs.

Agnese Lāce ieguvusi maģistra grādu politikas zinātnē Latvijas Universitātē, kā arī maģistra grādu socioloģijā ar specializāciju migrācijas studijās Deusto un Osnabrikas universitātē Amsterdamā.

Pēc maģistra grāda socioloģijā iegūšanas viņa strādājusi domnīcā PROVIDUS, Sabiedrības integrācijas fondā (SIF), kā arī starptautiskajās organizācijās un koordinējusi bēgļu no Ukrainas uzņemšanu Latvijā. Kopš 2023.gada septembra viņa bijusi Kultūras ministrijas parlamentārā sekretāre.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Mājdzīvnieku dzīve Latvijā kļūs brīvāka: kas jāzina saimniekiem (+VIDEO)

Ir jānodrošina, lai suni, kurš dzimis līdz 2023.gada 31.augustam un savas dzīves laikā nav turēts piesiets.

Sabiedrība Smiltēns: Valdību veidojošā koalīcija vairs nav stabila

Esošā valdību veidojošā koalīcija vairs nav stabila, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" secinājis "Apvienotā saraksta" (AS) līderis Edvards Smiltēns.

Sabiedrība Nākamā nedēļa būs vēsāka

Nākamnedēļ Latvijā laiks kļūs vēsāks, brīžiem gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Visā Latvijā spēkā brīdinājums par svelmi līdz +33 grādiem

Piektdien visā valstī spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra brīdinājums par stipru karstumu - gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +30..+33 grādiem.

Lasiet arī