The Insider: Tatjana Ždanoka pabeidz renovāciju mājā pie Valdajas ezera (+VIDEO)

Sabiedrība
VS.LV 11:01, 05.06.2024 0

Pēc pilnvaru termiņa beigām EP deputāte varēs pārcelties uz savu mīļoto Krieviju.

 

"Ždanokas karjerai Eiropā draud nežēlīgs beigas, - pauž Rīgas krieviska vietne theins.ru, - Viņa vairs nevarēs kandidēt Eiropas Parlamenta vēlēšanās, un bez deputāta imunitātes viņai ir pilnīgs pamats iesaistīties krimināllietā. Acīmredzot, gaidot šādu iznākumu, Ždanoka nesen atjaunoja savu māju Valdajā".

Kā zināms, šajā gleznainajā reģionā, pusceļā starp Maskavu un Sanktpēterburgu, starp ezeriem un mežiem atrodas grezna Kremļa īpašnieka Putina rezidence. Tur netālu no Valdai regulāri tiek rīkoti ideoloģiskie forumi un ballītes.

Teins arī raksta: "Ždanoka ne tikai ziņoja par notikumiem FSB, bet arī deva padomus Krievijas izlūkdienestiem, kā efektīvāk iejaukties Eiropas politiskajās lietās."

"Ždanokai bija diezgan nopietnas ambīcijas: viņa centās lobēt, lai uz viņas Eiropas Krievu foruma (ERF) bāzes izveidotu veselu valdības departamentu, kas izmantotu krievu diasporu valsts interešu veicināšanai ārvalstīs. Daudzus gadus ERF bija vissvarīgākais Ždanokas notikums Briselē. Viņa rezervēja foruma norises vietu Eiropas Parlamenta ēkā gandrīz sešus mēnešus iepriekš un ieņēma galvenās organizatores lomu, blakus sēdējot nozīmīgas Krievijas amatpersonas. Foruma dibinātāju vidū bija Maskavas mēra biroja un Krievijas pareizticīgās baznīcas pārstāvji, bet sponsoru vidū bija Krievijas Ārlietu ministrija un fonds Russkij Mir (Krievu Pasaule)".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Miris pianists, Lielās mūzikas balvas nominants Mārtiņš Zilberts

Pianists, Lielās mūzikas balvas nominants Mārtiņš Zilberts ceturtdien devies mūžībā, paziņoja mākslinieka tuvinieki.

Sabiedrība «Latvijas pasts» slēgs 12 pasta nodaļas un cels tarifus

VAS "Latvijas pasts" slēgs 12 pasta nodaļas, Latvijā saglabājot kopumā 155 pasta nodaļas.

Sabiedrība KNAB uzdevis NA atmaksāt 210 673 eiro un aptur valsts finansējumu

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) uzdevis Nacionālajai apvienībai (NA) valsts budžetā atmaksāt pretlikumīgi izlietotos valsts budžeta finanšu līdzekļus 210 673 eiro apmērā un vienlaikus apturējis budžeta finansējumu uz vienu gadu.

Sabiedrība Rēzeknes pagaidu administratore: Darba būs pilnas rokas

Ņemot vērā jau pirmajās dienās konstatētās problēmas, saprotams, ka Rēzeknes problēmu risināšanai darba būs pilnas rokas, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Rēzeknes domes pagaidu administrācijas vadītāja Guna Puce.

Lasiet arī