• Benita,
  • Everita,
  • Verita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


The Insider: Tatjana Ždanoka pabeidz renovāciju mājā pie Valdajas ezera (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 11:01, 05.06.2024


Pēc pilnvaru termiņa beigām EP deputāte varēs pārcelties uz savu mīļoto Krieviju.


Tas ir aptuveni tāds skats, ko Tatjana Arkadjevna tagad pavērs no loga.

"Ždanokas karjerai Eiropā draud nežēlīgs beigas, - pauž Rīgas krieviska vietne theins.ru, - Viņa vairs nevarēs kandidēt Eiropas Parlamenta vēlēšanās, un bez deputāta imunitātes viņai ir pilnīgs pamats iesaistīties krimināllietā. Acīmredzot, gaidot šādu iznākumu, Ždanoka nesen atjaunoja savu māju Valdajā".

Kā zināms, šajā gleznainajā reģionā, pusceļā starp Maskavu un Sanktpēterburgu, starp ezeriem un mežiem atrodas grezna Kremļa īpašnieka Putina rezidence. Tur netālu no Valdai regulāri tiek rīkoti ideoloģiskie forumi un ballītes.

Teins arī raksta: "Ždanoka ne tikai ziņoja par notikumiem FSB, bet arī deva padomus Krievijas izlūkdienestiem, kā efektīvāk iejaukties Eiropas politiskajās lietās."

"Ždanokai bija diezgan nopietnas ambīcijas: viņa centās lobēt, lai uz viņas Eiropas Krievu foruma (ERF) bāzes izveidotu veselu valdības departamentu, kas izmantotu krievu diasporu valsts interešu veicināšanai ārvalstīs. Daudzus gadus ERF bija vissvarīgākais Ždanokas notikums Briselē. Viņa rezervēja foruma norises vietu Eiropas Parlamenta ēkā gandrīz sešus mēnešus iepriekš un ieņēma galvenās organizatores lomu, blakus sēdējot nozīmīgas Krievijas amatpersonas. Foruma dibinātāju vidū bija Maskavas mēra biroja un Krievijas pareizticīgās baznīcas pārstāvji, bet sponsoru vidū bija Krievijas Ārlietu ministrija un fonds Russkij Mir (Krievu Pasaule)".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ārodbiedrība ir nemierā ar pedāvāto slimības lapu apmaksas variantu

Darba devēji rosinājuši dramatisku slimības pabalstu samazinājumu, novirzot 2. līdz 3. dienu uz darbinieku rēķina, 9. dienu valstij, kā arī būtiski samazinot kompensācijas apmēru pārējām dienām.

Sabiedrība Būs papildu nauda saules paneļu iegādei

Finansējumu nepieciešams palielināt, ņemot vērā iedzīvotāju aktīvo interesi iegādāties atjaunīgās enerģijas ražošanas iekārtas un elektroenerģijas uzkrāšanas iekārtas.

Sabiedrība Energoapgādes drošumam un biometāna ražošanas attīstībai ieguldīs 134,4 miljonus

Investīcijas tiks sniegtas granta veidā trim potenciālajiem investīciju saņēmējiem, kuri Latvijā nodrošina infrastruktūras attīstību - AS "Sadales tīkls", AS "Augstsprieguma tīkls" un AS "Conexus Baltic Grid". Investīcijas plānots izmantot līdz 2026.gada 30.jūnijam.

Sabiedrība Par valsts valodas nelietošanu aizvadītajā mācību gadā sodīti 107 pedagogi

Par valsts valodas nelietošanu profesionālo un amata pienākumu veikšanai nepieciešamajā apmērā aizvadītajā mācību gadā administratīvi sodīti 107 pedagogi, ziņo Valsts valodas centrs (VVC).

Lasiet arī