Porziņģim 20 punkti «Celtics» uzvarā pār Bertāna «Hornets» (VIDEO)

Sabiedrība
LETA 11:19, 02.04.2024 0

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Šarlotā guva 20 punktus Bostonas "Celtics" uzvarā pār Dāvja Bertāna pārstāvēto Šarlotas "Hornets" Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā.

 

Spēlē, kurā "Hornets" mājās ar 104:118 (32:30, 21:29, 26:36, 25:23) piekāpās "Celtics", mājinieki piedzīvoja trešo zaudējumu pēc kārtas, bet Bostonas klubs svinēja otro uzvaru pēc kārtas.

Porziņģis laukumā bija 30 minūtes un 16 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no septiņiem divpunktu metieniem, vienu no trim tālmetieniem un septiņus no astoņiem soda metieniem. Viņa kontā arī septiņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, bloķēts metiens, kļūda, piezīme un +/- rādītājs +11.

Bertāns 22 minūtēs un 42 sekundēs laukumā realizēja vienīgo divpunktu metienu un divus no pieciem tālmetieniem, kā arī izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, sakrāja rezultatīvu piespēli, pārķertu bumbu, bloķētu metienu, divas piezīmes un +/- rādītāju -15.

Uzvarētājiem pa 25 punktiem guva Sems Hauzers un Džeisons Teitams, kura kontā arī desmit atlēkušās bumbas, bet 19 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrāja Deriks Vaits.

Rezultatīvākais "Hornets" rindās ar 26 punktiem, 11 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm bija Mailzs Bridžess, bet 23 punktus un septiņas atlēkušās bumbas sakrāja Grants Viljamss.

"Celtics" ar 59 uzvarām 75 spēlēs ieņem pirmo vietu līgā, bet "Hornets" ar bilanci 18-57 ir 13. Austrumu konferencē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ceturtdien gaiss Latvijā iesils līdz +23 grādiem

Ceturtdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+23 grādiem, vienīgi daļā piekrastes tā nepārsniegs +18 grādus, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Slimais deputāts varēs uz laiku nolikt pilnvaras?

Partija "Progresīvie" rosina dot tiesības Saeimas deputātam brīvprātīgi nolikt mandātu uz laiku.

Sabiedrība Kādam jābūt 21.gadsimta tiesnesim?

Notiks Latvijas tiesnešu konference

Sabiedrība AM sagatavotajā rokasgrāmatā sniegti ieteikumi arī par rīcību okupētā teritorijā

Aizsardzības ministrijas (AM) sagatavotajā rokasgrāmatā "Kā rīkoties kara gadījumā" ir sniegti ieteikumi arī par rīcību īslaicīgi okupētā teritorijā.

Lasiet arī

Sports Dončičs noslēdz NBA regulāro čempionātu kā rezultatīvākais spēlētājs

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta rezultatīvāko spēlētāju ar vidēji mačā gūtiem 33,9 punktiem kļuvis Dalasas "Mavericks" spēlētājs Luka Dončičs.

Sports Basketbola entuziasts Elbakjans sastrīdējās ar Rīgas aktīvistiem (+VIDEO)

"Grīziņkalna apkaimes biedrībā ir nevis tūkstošiem, bet aptuveni 140 biedri".

Sports Bertāns gūst 13 punktus «Hornets» zaudējumā «Mavericks» basketbolistiem (VIDEO)

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns otrdien guva 13 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, kurā viņa pārstāvētā Šarlotas "Hornets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

Sports TTT Rīga basketbolistes kļūst par Baltijas čempionēm

"TTT Rīga" sestdien Palangā kļuva par "BioSil" Baltijas Sieviešu basketbola līgas (WBBL) čempionēm.