Salacgrīvas tilta pārbūvi potenciāli veiks piegādātāju apvienība «NB&Tilts»

Sabiedrība
LETA 12:11, 26.03.2024 0

VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) konkursā Salacgrīvas tilta pārbūvei par potenciālo uzvarētāju atzīta personu apvienība "NB&Tilts", kuras sastāvā ir SIA "Nordes būve" un SIA "Tilts", ar piedāvāto līgumcenu 14,972 miljonu eiro apmērā bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN), informē LVC pārstāvji.

 
Foto: LETA

LVC informē, ka konkursā par Salacgrīvas tilta pārbūvi tiesības slēgt līgumu ir ieguvusi personu apvienība "NB&Tilts", kuras piedāvājums bija saimnieciski izdevīgākais, tomēr līgumu varēs noslēgt pēc Ministru kabineta (MK) lēmumiem par finansējumu un īpašumtiesībām.

Līgumu ar izvēlēto pretendentu varēs slēgt no šā gada 4.aprīļa, kad beigsies nogaidīšanas termiņš lēmuma pārsūdzībai Iepirkumu uzraudzības birojā.

Kopumā LVC konkursā par Salacgrīvas tilta pārbūvi saņemti divi piedāvājumi. Otru piedāvājumu iesniedza SIA "ACBR", piedāvājot līgumcenu 15,421 miljona eiro apmērā bez PVN.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos

Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos, bet rietumos diena būs mākoņaina, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Atbalsta 10,7 miljonu eiro valsts līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei

Valdība otrdien atbalstīja Satiksmes ministrijas (SM) priekšlikumu nodrošināt 10,718 miljonu eiro valsts budžeta līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei.

Sabiedrība Valdība atbalstīja Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Plānots, ka ar šo likumu Saeima atlaidīs Rēzeknes domi, ņemot vērā, ka tā ir pieļāvusi "Likuma par budžetu un finanšu vadību", likuma "Par pašvaldību budžetiem" un Pašvaldību likuma pārkāpumus, nenodrošinot likumos noteikto funkciju izpildi un neievērojot valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju intereses.

Sabiedrība Elektroenerģijas vidējā cena aprīlī Latvijā samazinājusies par 9%

Elektroenerģijas vidējā cena šogad aprīlī Latvijas tirdzniecības apgabalā bija 60,25 eiro par megavatstundu (MWh), kas ir par 12% mazāk nekā martā un par 9% mazāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" sagatavotais elektroenerģijas tirgus apskats.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvija ieguvusi naudu Salacas tilta remontam

Eiropas Klimata, infrastruktūras un vides izpildaģentūra (CINEA) Militārās mobilitātes (MM) trešajā uzsaukumā apstiprinājusi finansējumu 78,8 miljonu eiro apmērā trīs transporta infrastruktūras projektu īstenošanai Latvijā, informē Satiksmes ministrijas (SM) pārstāvji.

Ekonomika Izsludināts konkurss par Salacgrīvas tilta pārbūvi

VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) izsludinājis konkursu par tilta pār Salacu pārbūvi uz Tallinas šosejas (A1) Salacgrīvā, liecina informācija Elektronisko iepirkumu sistēmā (EIS).

Sabiedrība Jauna tilta pār Salacu būvniecība varētu sākties nākamgad

Salacgrīvā tehnisko problēmu skartā tilta vietā jauna tilta pār Salacu būvniecība varētu sākties nākamgad un turpinātos 2025.gadā, šāda vēsts šodien izskanēja Saeimas Pieprasījumu komisijas sēdē.

Sabiedrība Salacgrīvā pie Salacas tilta plāno uzstādīt viedos luksoforus

Limbažu novada pašvaldība Salacgrīvā plāno uzstādīt viedos luksoforus satiksmes plūsmas organizēšanai pār Salacas tiltu, informēja pašvaldības pārstāve Ilga Tiesnese.