Rīkos tiešsaistes semināru remigrantu atbalstam

Sabiedrība
LETA 18:41, 24.03.2024 0

Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) Eiropas nodarbinātības dienestu tīkla (EURES) darba mobilitātes konsultanti 18.aprīlī rīkos tiešsaistes semināru "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?".

 
Foto: LETA

Seminārā Latvijas valsts piederīgie, kuri dzīvo ārvalstīs, bet vēlas atgriezties Latvijā, varēs saņemt detalizētāku informāciju par situāciju darba tirgū un nodarbinātības iespējām Latvijā, par atbalstu un pakalpojumiem, ko piedāvā NVA un EURES, kā arī uzzināt, kādas formalitātes jākārto ārvalstī pirms izbraukšanas, un Latvijā, atgriežoties.

Tāpat NVA EURES tiešsaistes semināra dalībnieki varēs gan iegūt aktuālo informāciju par darba iespējām un dzīves apstākļiem Latvijā, gan uzklausīt EURES konsultantu ieteikumus, kā jārīkojas, pārceļoties, gan dalīties savā pieredzē, kas gūta, risinot ar pārcelšanos saistītus jautājumus.

NVA un EURES semināri "Gribu atgriezties Latvijā! Ar ko sākt?" tiešsaistes platformā "Zoom" notiks arī 18.jūlijā un 17.oktobrī. Katra tiešsaistes semināra ilgums būs viena stunda, sākums plkst.16 pēc Latvijas laika. Dalībai tiešsaistes semināros jāreģistrējas elektroniski.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nākamgad veselības nozares budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro

Nākamgad veselības nozares kopējais budžets pieaugs līdz 1,91 miljardam eiro, informē Veselības ministrija (VM).

Sabiedrība Mobilitātes punktos Rīgā izveidos īstermiņa auto stāvvietas un velonovietnes

Mobilitātes punktos dzelzceļa stacijās "Bolderāja", "Dauderi", "Sarkandaugava", "Šķirotava", "Zemitāni" un "Ziemeļblāzma" plānots izbūvēt īstermiņa auto stāvvietas, velonovietnes un dzeramā ūdens brīvkrānus.

Sabiedrība Investē 240 000 eiro augstskolas modernizācijā

ISMA: Augstskolas jubilejas gadā veica vērienīgu izglītības iestādes telpu modernizāciju.

Sabiedrība Viens no deputātiem sodīts par agresīvu braukšanu

Daži tautas kalpi pārsniedz atļauto braukšanas ātrumu, neveic transportlīdzekļa īpašnieka civiltiesiskās atbildības obligāto apdrošināšanu, pārkāpj sapulču, gājienu un piketu organizēšanas un norises kārtību.

Lasiet arī

Sabiedrība Ar remigrācijas koordinatoru atbalstu Latvijā atgriezušās 1842 personas

Divu gadu laikā, no 2021.gada marta līdz 2023.gada septembrim, ar remigrācijas koordinatoru atbalstu Latvijā atgriezušās 1842 personas, teikts Ārlietu ministrijas (ĀM) sagatavotajā plānā darbam ar diasporu 2024.-2026.gadam, kas nodots starpresoru saskaņošanai.