• Edijs,
  • Edvīns
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievijas prezidenta vēlēšanās Rīgā rinda vēl nav izveidojusies

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 11:04, 17.03.2024


Krievijas prezidenta "vēlēšanās" Rīgā rīta pusē piedalās lielākoties vecāka gadagājuma cilvēki, paziņo aģentūra LETA.Tiesa, laikā pēc plkst.10.30 pie Krievijas vēstniecības sākuši nākt arī jaunāki cilvēki.


Foto: LETA

Neskatoties uz Valsts policijas un Valsts robežsardzes svētdien pie Krievijas vēstniecības veikto stingro Krievijas valstspiederīgo uzturēšanās nosacījumu Latvijā ievērošanas kontroli, gara "vēlēšanās" piedalīties gribošo rinda vēl nav izveidojusies.

Pretī vēstniecībai notiek pikets, kura dalībnieki ir ieradušies ar Ukrainas karogiem. Viens no piketa dalībniekiem bija ieradies ar spaini, kurā bija sarkans šķidrums, kas tika izliets pie vietas, kur robežsardze veic dokumentu pārbaudi, Jura Alunāna un Kalpaka bulvāra krustojumā.

Valsts robežsardzes amatpersonas pārbaudīs katra vēlētāja personu apliecinoša dokumenta, uzturēšanās tiesību apliecinoša dokumenta - vīzas vai uzturēšanās atļaujas - derīgumu termiņu un personas uzturēšanos Latvijā likumību.

Ja personas atteiksies atklāt savu identitāti un nesniegs informāciju amatpersonām, nepildīs amatpersonu likumīgās prasības, kā arī veiks citus pārkāpumus, tās tiks aizturētas un viņu atbildība tiks vērtēta ar visu likuma bardzību.

Šajā nedēļas nogalē Latvijas dienesti strādā pastiprinātā režīmā, lai nodrošinātu Latvijā sabiedrisko kārtību un drošību, kā arī Latvijas likumu ievērošanu, tai skaitā attiecībā uz noziegumu pret mieru un kara noziegumu attaisnošanas un slavināšanas nepieļaujamību.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība AM sagatavotajā rokasgrāmatā sniegti ieteikumi arī par rīcību okupētā teritorijā

Aizsardzības ministrijas (AM) sagatavotajā rokasgrāmatā "Kā rīkoties kara gadījumā" ir sniegti ieteikumi arī par rīcību īslaicīgi okupētā teritorijā.

Sabiedrība Siliņa: Pedagogiem vienmēr ir bijusi ļoti liela pretimnākšana

Pedagogiem no valdības puses vienmēr ir bijusi ļoti liela pretimnākšana, šīs nozares jautājumus skatot kā prioritārus, šādu viedokli trešdien LTV "Rīta panorāmā" pauda premjere Evika Siliņa (JV).

Sabiedrība Nedēļas nogalē gaidāms silts un lielākoties saulains laiks

Šīs nedēļas nogalē gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, par dažiem grādiem vēsāks laiks saglabāsies piekrastē, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Neviena makšķerēšanas sezona Latvijā nepaiet bez traumām (+VIDEO)

Slideni krasti, zemē guļoši zari un koka gabali, aiz kuriem var viegli paklupt, - dažādu riska faktoru pie ūdeņiem ir daudz.

Lasiet arī

Sabiedrība Šodien Rīgā notiek Krievijas prezidenta vēlēšanas

Latvijā Krievijas prezidenta "vēlēšanas" svētdien notiks divos iecirkņos, kas būs izvietoti Krievijas vēstniecības telpās Ukrainas neatkarības ielā 2, Rīgā.

Pasaule Latvija neatzīst Krievijas prezidenta "vēlēšanu" rīkošanu Moldovā un Gruzijā

Latvija neatzīst Krievijas prezidenta "vēlēšanu" nelikumīgo rīkošanu un to rezultātus Moldovas Pārdņestras reģionā un Gruzijas reģionos - Abhāzijā un Dienvidosetijā, pavēstīja Ārlietu ministrijā.

Sabiedrība Protestēs pret vēlēšanām Krievijā

Pasākuma norises vietā ikviens aicināts ierasties ar Latvijas un Ukrainas karogiem, plakātiem un simboliku.