Ceturtdienas rītā kavējas vai ir atcelti daži vilcieni

Sabiedrība
LETA 07:43, 07.03.2024 0

Ceturtdienas rītā kavējas vai ir atcelti vilcieni līnijās Rīga-Skulte un Rīga-Tukums, liecina AS "Pasažieru vilciens" publiskotā informācija.

 
Foto: LETA

Kompānijā informē, ka vilciens Rīga (plkst.5.09)-Tukums II (plkst.6.32) un vilciens Tukums II (plkst.5.48)-Rīga (plkst.7.08) tika atcelti posmā Ķemeri-Tukums-Ķemeri. Vienlaikus vilcienu Rīga (plkst.6.09)-Sloka (plkst.6.59) un Sloka (plkst.7.18)-Rīga (plkst.8.08) maršruti tika pagarināti posmā Sloka-Ķemeri- Sloka.

Savukārt vilciens Tukums II (plkst.6.44)-Rīga (plkst.7.53) tehnisku iemeslu dēļ ir atcelts, bet vilciens Rīga (plkst.5.43)-Saulkrasti (plkst.6.43) tehnisku iemeslu dēļ brauc ar gandrīz stundas kavējumu.

Iepriekš ceturtdienas rītā kavējumi bija arī citiem vilcieniem, tostarp ar kavējumu brauca vilciens Jelgava (plkst.4.46)-Rīga (plkst.5.34).

"Pasažieru vilciens" ir izveidots 2001.gadā, nodalot iekšzemes pasažieru pārvadājumus no "Latvijas dzelzceļa" veiktajām funkcijām. Iepriekš "Pasažieru vilciens" bija 100% "Latvijas dzelzceļa" meitasuzņēmums, taču 2008.gada oktobrī tas tika pārveidots par valsts uzņēmumu.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Plāno piešķirt vēl trīs miljonus eiro Rīgas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem

Rīgas dome plāno piešķirt papildu aptuveni trīs miljonus eiro galvaspilsētas ielu un ārtelpas uzturēšanas darbiem, paredz šonedēļ Satiksmes un transporta lietu komisijas atbalstītais lēmumprojekts.

Sabiedrība Jūrmalā vēlas veicināt ātrāku lēmuma pieņemšanu par koku ciršanu

Sabiedrības viedokļa noskaidrošanai ir nodots saistošo noteikumu projekts par kārtību, kas nosaka koku ciršanu ārpus meža un apstādījumu aizsardzību Jūrmalā, paredzot atvieglot lēmumu pieņemšanu, ziņo pilsētas pašvaldība.

Sabiedrība Kā ērti pārslēgties uz ziemas laiku, dzīvojot Latvijā (+VIDEO)

Lai taupītu enerģiju un mazinātu elektrības rēķinus, iesaka izvēlēties energoefektīvas spuldzes.

Sabiedrība Valsts piedāvā iegādāties noziedzniekiem izņemtus ziedu sīpolus

Nodrošinājuma valsts aģentūra (NVA) izsludinājusi krimināllietās izņemto lietisko pierādījumu realizāciju, piedāvājot izsolē iegādāties trīs veidu ziedu sīpolus par vismaz 230 000 eiro, liecina aģentūras paziņojums.

Lasiet arī

Ekonomika No Bolderājas uz Siguldu varēs doties ar vilcienu, kas darbināms ar akumulatoru

Bateriju minimālam nobraukumam bez uzlādes jābūt aptuveni 100 km.

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Sabiedrība Šodien kavējas vilcieni Jelgavas virziena līnijā

Pirmdien kavējas vilcieni Jelgavas virziena līnijā, liecina AS "Pasažieru vilciens" (PV) publiskotā informācija.

Ekonomika Latvijas pasažieru dzelzceļa pārvadājumi joprojām ir lielākie Baltijā (+VIDEO)

Šobrīd AS "Pasažieru vilciens" no ražotāja "Škoda Vagonka" ir saņēmusi 19 jaunos elektrovilcienus.