• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Atjaunota vilcienu satiksme līnijā Rīga-Tukums

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 11:20, 07.03.2024


Ceturtdienas rītā vilcienu satiksme līnijā Rīga-Tukums un saistītajās līnijās ir atjaunota, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" (PV).


Foto: LETA

PV skaidro, ka ceturtdienas rītā līnijā Rīga-Tukums tika atcelti divi rīta reisi, bet vēl vairāki kavējās strāvas padeves dzelzceļa infrastruktūrā dēļ. Vienlaikus vilcienu atcelšana vai kavēšanās ietekmēja arī vilcienu kustību citās līnijās.

Patlaban vilcienu satiksme ietekmētajās dzelzceļa līnijās ir atjaunota, informē PV.

Savukārt PV valdes priekšsēdētājs Rodžers Jānis Grigulis uzsver, ka ceturtdienas rīta reisu atcelšanas vai kavēšanās iemesls nav saistīts ar jauno elektrovilcienu uzticamību, bet ar problēmām dzelzceļa infrastruktūrā, proti, tika konstatēti strāvas padeves pārrāvumi.

Uzņēmumā aicina pasažierus sekot līdzi aktuālajai informācijai par vilcienu kustības laikiem PV mobilajā lietotnē "Vivi", kā arī aicina iesūtīt pieteikumus kompensāciju saņemšanai.

Jau ziņots, ka ceturtdienas rītā kavējas vai bija atcelti vairāki reisi līnijās Rīga-Skulte un Rīga-Tukums.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā piemin Otrā pasaules kara beigas Eiropā

Valsts augstākajām amatpersonām noliekot ziedus Rīgas Brāļu kapos, šodien Latvijā tiek atzīmēta nacisma sagrāve un pieminētas Otrā pasaules kara beigas Eiropā.

Sabiedrība Lasmaņa rīcībā tiesībsargs saskatījis nevēlamu seksuāla rakstura komunikāciju

Tiesībsargs konstatējis neētisku, aizvainojošu, cieņu pazemojošu un uz vardarbību vērstu komunikāciju, tostarp nevēlamu seksuāla rakstura verbālu komunikāciju, un bosingu no bijušā Jelgavas novada domes priekšsēdētāja Madara Lasmaņa (LA) puses, pavēstīja Tiesībsarga biroja pārstāvis Edgars Lākutis.

Sabiedrība Atvieglos lēmumu pieņēmšanu dzīvojamo māju atjaunošanai

Saeimas komisija atbalstīja grozījumus Dzīvokļa īpašuma likumā. Ar tiem paredzēts dot iespēju par mājai būtiskiem jautājumiem lemt arī tad, ja daļa iedzīvotāju neiesaistās šo jautājumu risināšanā.

Sabiedrība Ministre apmeklēs jaunā cietuma būvlaukumu

Liepajas cietums - viens no lielākajiem publiskā pasūtījuma būvniecības projektiem Latvijā.

Lasiet arī

Sabiedrība Atlikušo jauno elektrovilcienu piegāde jāveic līdz jūlija beigām

Čehijas uzņēmumam "Škoda Vagonka" atlikušo jauno elektrovilcienu piegāde jāveic līdz šī gada 2024.gada 31.jūlijam, apstiprināja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji, komentējot paziņojumu Iepirkumu uzraudzības birojā par izmaiņām noslēgtajā līgumā.

Sabiedrība «Škoda Vagonka» ir nodevis "Pasažieru «vilcienam» 19 jaunos elektrovilcienus

Čehijas uzņēmums "Škoda Vagonka" patlaban ir nodevis kopumā 19 jaunos elektrovilcienus AS "Pasažieru vilciens" (PV) no paredzētajiem 32 vilcieniem.

Sabiedrība LDz pieļauj ļaunprātīgu infrastruktūras bojāšanu

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) pieļauj ļaunprātīgu infrastruktūras bojāšanu pieturas punktā "Priedaine", tviterī vēsta LDz pārstāvji.

Sabiedrība Vilcienu kustība posmā no Zasulauka līdz Dubultiem atjaunota

Vilcienu kustība posmā no Zasulauka līdz Dubultiem ir atjaunota, taču bojājumu radītās ietekmes uz vilcienu kustību dēļ ir iespējami īslaicīgi vilcienu kavējumi, aģentūru LETA informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvis Edgars Butāns.